reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie.
Jestem padnieta po pracy, po calym tygodniu pracy:zawstydzona/y:

Marzenixx- trzymam kciuki zeby to, to bylo to :tak::-)

Kingus- Sliczny brzusio, super ze wszystko ok u Ciebie i malenstwa :blink:

Przytulam kobietki ktore dostaly wredna @ :-(

Dla wszystkiech babeczek :)

U mnie nadal nie ma @ :dry: testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu :shocked2:)

A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy :baffled:

Agniesiak - ja też mam 7 wizytę - usg genetyczne, możemy się pobać razem:tak:

A tak w ogóle to dzień dobry[/QUOTE]
No to idziemy razem;-):-D J aide na 8:tak:

Normalnie podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami tyż :tak:Nigdy,nigdy do kobiety :baffled:
Zapisała mnie teściowa do gina, podobno jest super, wszystkie babeczki go chwalą a moja teściowa wie, bo jest pielęgniarką:tak:

jesu dziewczyny ja tych nerwów chyba sraczke dostałam, naprawde tyle nerwów naraz i ani apetytu nie mam ani nic :(:dry:
:-D:-D:-D:-D ja tez nie mam apetytu:tak::-D

Witam sie.
Przytulam kobietki ktore dostaly wredna @ :-(

Dla wszystkiech babeczek :)

U mnie nadal nie ma @ :dry: testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu :shocked2:)

A co do slabiutkiech kreseczek na tescie mino iz nie ma ciazy jest mozliwe, ja mialam i to dwa lub trzy razy :baffled:
Witaj Lilu.
A zamierzasz go zrobić-tzn test?
Hmm co do kreseczek wiesz jaka może być tego przyczyna? Zaburzenia chormonów np czy co?

a co tu tak pusto, troszku pozno co nie? dopiero zobaczylam ktora u was godzna :baffled:
Ja tam nocny marek jestem nieraz do 2-3 nad ranem siedzę przed kompem lub ogladam tv

reklama
Marzenko juz sie nieucz, relaks teraz to podstawa, wiecej juz sie nie nauczysz :nerd: tak jak dziewczyny radza bombelkowa kapiel + moze odstresujacy sexik ;-)
A jutro i powalisz na lopadki. Trzymam kciuki.

Do góry