reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
HankaM - co u Ciebie kobito słychać?

Ja wiecznie pracuje, godziny takie do dupy że na nic nie mam czasu.
Praca fajna ale szefowa okazała się nieźle pogrzana i raczej długo tu nie zabawie.
Ciąży brak.
To tak w telegraficznym skrócie.

Zaraz muszę spadać bo geriatria kończy siorbać - na szczęście mam podgląd na monitorze bo tu wszędzie kamery, na szczęście nie na recepcji.

A tam co u ciebie, mąż dalej w domu i cię wnerwia, jak w nowej robocie??

NIUNIA a co to za świętowanie bezlakoholowe?

Hej Hanka pracoholiku Ty nasz :), Cześć Madzia - przykro mi z powodu nieszczęścia Twojej siostry i jej męża.

Zajączku???
Kropeczko?
Andzia?

Witam przy kawce!
Mam wolne a spać nie mogę na nogach już o 7:30 jestem...cierpię chyba na bezsenność...
M. w pracy a mój plan na dziś
RamasserLeLinge.gif
a potem sam relaks na tarasie
Temps05.gif

Lilu jestem w szoku
Hein43.gif
pozyt. testy i te kreski takie wyraźne, dlatego ja zawsze wolę iść od razu na bete!

Marzenix trzymam kciuki
Super15.gif

Pozdrawiam!

reklama
DZIEŃ DOBEREK:-)

moja ginka stwierdzila ze mozliwe ze to przez hormony, ale reki se nie dala uciasc :no:

rozłożyłaś mnie na łopatki bez bicia:szok:kobitki olejta testy idzcie odrazu na betke :szok:

Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.:no:Straszne:szok:Jak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-:)no::szok:

MADZIA no co tyyyyyyyyyyyyy:szok::szok::szok:jej teściowa to za krzywdy które wyrządziła wszystkim ale Piotruś dlaczego on nie dość że rodzina z niego zrobiła głupka i wogóle ona czyli ta teściowa wykorzystywała i wogóle on bezbronny tam był w tym zyciu jej zakichanym a teraz takie coś:-:)-:)-(ja pierdole co się tu na świecie nie dzieje dla mnie to szok:szok:

Do góry