reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę :tak::tak::szok::szok::-D:-D:-D
i tak mnie głowa boli dzisiaj ze na oczy patrzeć nie mogłam ale sobie apap zapodałam i już jest troszkę lepiej :baffled::baffled:
dostałam od M wczoraj przepiękny bukiet z 15 róż herbacianych przesliczny jest a jaka zaskoczona byłam to :szok::szok:

reklama
My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką:-DMniami:tak::biggrin2:
HEJKA:-)
AGNIESIAK nie martw się twoja kreseczka była już mocniejsza no i @ nie masz idz spokojnie i zobaczysz pęcherzyk ciążowy a tam fasolka:tak:
DObrze, spróbuję się nie martwic..:tak:
Ale i tak mnie stresik troszku zżera;-):-)
Kupiliśmy sobie z M książkę "Co nieco i rozwoju dziecka" z płytką cd (film). U nas kosztowała nie całe 30zł a wszędzie 60zl:szok:

Agniesik - ty się niczym nie denerwuj, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!

Miejmy taką nadzieję:tak:Najgorsze jest to, że ja nie mam żadnych większych ciążowych objawów prócz brak @..Nawet cycuchy słabo dokuczają:-(

My z M robimy obiadek, tzn juz sie sam robi bo ziemniaczki obrane, suróweczka, zrobiona i udziki podsmazone. Teraz się tylko pieką w prodziżu z cebulką:-DMniami:tak::biggrin2:

DObrze, spróbuję się nie martwic..:tak:
Ale i tak mnie stresik troszku zżera;-):-)
Kupiliśmy sobie z M książkę "Co nieco i rozwoju dziecka" z płytką cd (film). U nas kosztowała nie całe 30zł a wszędzie 60zl:szok:

Miejmy taką nadzieję:tak:Najgorsze jest to, że ja nie mam żadnych większych ciążowych objawów prócz brak @..Nawet cycuchy słabo dokuczają:-(

Agnieszko kochana prosze cie bardzo nie stresuj sie tak skoro nie masz @ i testy wyszly pozytywne to znaczy ze bedziesz mama naprawde a co do objawow ciazowych to sie nie przejmuj ze ich nie masz bo nie kazda kobieta je ma pozatym to poczatek wienc jeszcze mozesz je miec wszystko przed toba a tak wogole to mysle ze jednak wolalabys uniknac przytulania sie do sedesu co:tak::-D

Pozdrowionka kochana;-):-)

Cześć dziewczęta!:-)
Dziekuje wam wszystkim za trzymanie kciuków i dziękuje za gratulacje!!!!! Naprawde jest mi niesamowicie cieplutko na sercu ze tak o mnie pamiętacie:sorry2::sorry2: Brak mi słów ile to dla mnie znaczy...:sorry2:

W każdym razie wróciłam o 6 rano z imprezy :sorry2: głowa mi pęka....ledwo żyje , ale super .:cool2:
Teraz musze się pozbierać bo do teściów jedziemy i do kina na Epoke Lodowcowa , nie wiem jak to wytrzymam..:baffled:

Dziekuje jeszcze raz dziewczyny- Uwielbiam Was!!
Buźka , będe wieczorrkiem to obiecuje nadgonieco sie uwas dzieje , bo was troszke opuscilam ostatnio....
pa :**

Witam sie niedzielnie :-)

Cos tu pustki przez weekend :sorry2:

u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresu :baffled: od tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co :no::szok: az sama siebie nie poznaje :shocked2:

Milego dnia wam zycze dziewczynki i do potem,papa.

Witam sie niedzielnie :-)

Cos tu pustki przez weekend :sorry2:

u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresu :baffled: od tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co :no::szok: az sama siebie nie poznaje :shocked2:

Milego dnia wam zycze dziewczynki i do potem,papa.

moze idz na betke co (o testach wole nie gadać)wiesz może fasolka jest jednak w brzusiu no a nerwy lepiej odłożyć tym bardziej we wczesnych ciążach no a nie wiesz tego czy jednak fasolka nie jest ;-)

moze idz na betke co (o testach wole nie gadać)wiesz może fasolka jest jednak w brzusiu no a nerwy lepiej odłożyć tym bardziej we wczesnych ciążach no a nie wiesz tego czy jednak fasolka nie jest ;-)

Z beta tutaj to tyle zachodu ze az glowa boliiii :shocked2::shocked2::shocked2:
no wiesz kochana brakiem @ nie mam sie co sugerowac poniewaz mam bardzo nieregularnie @ i potrafie miec bardzoooooooo dlugieeeeeee cykle:-(

do tego moja szyjka wariuje: raz na gorze potem na dole, raz twarda potem miekka, ale zawsze wydaje mi sie otwarta :confused: np: przedwczoraj mialam ja nisko i miekka, wczoraj byla wysoko i twarda a dzisiaj mam wysoko ale miekka :baffled:
a wogole to nie czuje sie ciazowo, praktycznie zadnych obiawow ciazy, no moze ta nerwica tylko :/

reklama
Do góry