Gosia wiem, co czujesz. Czasem muismy dokonać wyboru, który zaważy na całym naszym życiu. Ja też zrobiłam błąd, a teraz trudno jest go naprawić, chociaż myślę, że jeszcze jakieś studia zaoczne zrobię tu w Niemczech. W Polsce skończyłam chemię na politechnice. Chciałam studiować farmację, ale się nie dostałam
-zabrakło kilka punktów. Poszłam na chemię, żeby nie stracić roku, a po roku znów chciałam startować na farmację. Jednak zaliczyłam rok chemi z dobrymi wynikami, więc zrobiło mi się szkoda tego roku i już nie zdawałam na farmację-głupia byłam i tyle. Teraz nie dość, że z pracą ciężko po chemii, to odkryłam, że to nie moje powołanie. Na szczęście w Niemczech znalazłam pracę w zawodzie, ale pracuję pod kontem kontroli jakości i t mi się już bardziej podoba. W przyszłości-jak już opanuję dobrze język chciałabym jeszcze jakieś studia z QM zrobić. Ale czas pokaże.
Radzę z własnego doświadczenia, wybierz zawód który da Ci satyfakcję, ale i szasę na pracę.Zastanów się dokładnie, co tak naprawdę chcesz w zyciu robić.
Mam nadzieję,że dokonasz słusznego wyboru!!!
-zabrakło kilka punktów. Poszłam na chemię, żeby nie stracić roku, a po roku znów chciałam startować na farmację. Jednak zaliczyłam rok chemi z dobrymi wynikami, więc zrobiło mi się szkoda tego roku i już nie zdawałam na farmację-głupia byłam i tyle. Teraz nie dość, że z pracą ciężko po chemii, to odkryłam, że to nie moje powołanie. Na szczęście w Niemczech znalazłam pracę w zawodzie, ale pracuję pod kontem kontroli jakości i t mi się już bardziej podoba. W przyszłości-jak już opanuję dobrze język chciałabym jeszcze jakieś studia z QM zrobić. Ale czas pokaże. Radzę z własnego doświadczenia, wybierz zawód który da Ci satyfakcję, ale i szasę na pracę.Zastanów się dokładnie, co tak naprawdę chcesz w zyciu robić.

Mam nadzieję,że dokonasz słusznego wyboru!!!

kierowca tamten oczywiscie w ogole sie do winy nie przyczuwal, wiec Artur wkurzony ze policji żada w takim razie- no to przyjechali i wlepili tamtemu 4stowki manadatu i 6pkt karnych- idiota jeden
Do tego M. dziś po urlopie poszedł do pracy i wróci dopiero jutro. Gdyby był to starałabym się być z dala od Gabrysi ze względu n choróbsko, a tak to muszę się nią zajmować. Oby tylko niczego ode mnie nie podłapała...
.Z rozmiaru 68cm to mi wyrosnie na dniach
,maly wielorybek.Cora tez ma drzemke wiec czas dla mnie upiiiiiiii:-)