reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

chodziłm do szkoły fotograficznej:-):-):-) jak coś to zapraszam do mnie na sesję:-)

szczerze mówiąc to brzuch mam duuuuzó mniejszy niż na fotkach - kwestia wypięcia sie na maxa i wciągnięcia powietrza:-):-):-)

To prawda-bardzo ładne zdjęcia.
Szczęście mieć taki talent.
Ja z talentów tylko nieźle śpiewam ,ale nic z tego nie mam i robię świecę bez podpórki :-) Taką no wiecie jak na WF-ie :-D

AAA tak sądziłam, że wydobyłaś ten brzuch do fotek :-)

U mnie na innym wątku przez całą ciążę miała być dziewczynka a urodził się chłopiec ;-);-)

To gdzie ten lekarz zgubił te jajka ? Ja tego nie rozumiem jak może przez 9 miesięcy wychodzić dziewczynka ,a z między nóg chłopak :-)

no co ty Olica korzystaj z przywilejów należą Ci sie i nie wolno sie zawstydzać tylko wypiać brzuszek do przodu a głowe do góry i korzystać jak tylko można :-);-)

dziękuje za życzonka buziak dla Ciebie **

Buzi odwzajemniam :-)
Wypinam smiało ciało , wypinam smiało ciało :-D

reklama
LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"
jakies chetne hahhahahahahah

LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"

Hehe a jest na to jakaś gwarancja ? :-D :-D
Gościu sobie pokorzysta, a ciekawe ile dziewczyn by zaszło :-)

wczoraj w TV byl o tym reportaz, ze takie cos jest nielegalne a nawet karalne...

cóz za propozycja co ten facet sobie myśli szkoda że ceny nie podał :baffled::baffled::baffled:

Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzko:no:Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania:tak:Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze:tak:Buziaczki;-)

Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzko:no:Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania:tak:Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze:tak:Buziaczki;-)
Witaj Madzinku :-) Fajnie, że się odezwałaś. Cieszę się, że jest super. Ja tam podziwiam za odwagę. W obcym kraju, z obcym językiem (i to jakim:-D) a tak sobie poradziłaś. Trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się tam układało. Buziaczki

witaj :-):-)na pewno wszystko się ułoży zobaczysz :tak::tak:
a gdzie dokładnie jesteś w Oslo??

reklama

cwany... wszed na fforum zobaczyl ze dlugo sie starmy i nadal nic to wieksze prawdopodobienstwo ze nic z tego nie bedzie a on na tym skorzysta... dziecinada... a znajac zycie to jakis mlody dzieciak napisal albo jakis brzydal co laski sobie znalezc nie moze i liczy na ,,male co nie co'' :-):-):-):-)

Do góry