to ja trzymam kochana kciuki zeby wszystko bylo ok i wszystko co zle zniknelo :-);-)
![]()
Ja jestem pozytywnie nastawiona...Mój ginek twierdzi że czasem tak się zdarza że pęcherzyk nie pęka i pojawia się torbielka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja trzymam kochana kciuki zeby wszystko bylo ok i wszystko co zle zniknelo :-);-)
![]()
a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??Ja jestem pozytywnie nastawiona...Mój ginek twierdzi że czasem tak się zdarza że pęcherzyk nie pęka i pojawia się torbielka.
a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??
Łoj ale tajemnicza jesteś ;-)Justysia - kibelek narazie działa bez zarzutu ale na wszelki wypadek kupiłam rano KRETA.
A co do czwartku narazie nie chce nic mówić..historia ciągnie sie od czerwca..W czwartek wieczorem wszystko wam opiszę od początku, ale dajcie mi jeszcze ten jeden dzień.
Jestem w strasznych nerwach przed jutrem ale mam nadzieję że będzie pozytywnie!
a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??
Przepraszam ale naprawde nie wiem...![]()
No i dziewczyny bylam na wizycie i niestety.... ciaza obumarla kilka dni temu - jutro ide do szpitala:--
-(
Może lepiej zrób test![]()
czesc ekspertki potrzebuje Waszej rady..dzis tempka wzrosla do 37.1 to moj 19 dc,wczoraj byla 36.6..mowilyscie ze owulka na wasze juz byla co jest grane....?dodam ,ze podbrzusze ciagle mnie boli...
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Nektarynka, Badaicka, Madzia, Patrysia, Hanka, Kaprycha, Marzenixx, Sisi, Wikulaa, Eve, Lilu, Olesia, Asiq:-)
Dzięki Lilu, mam nadzieję, że będzie dobrze - a ty testujesz w najbliższym czasie?
Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)
sproawdzic to mozesz tzn czy pekl pecherzyk mierzac temp. jezeli nastapi skok a po nim min 3 temp wyższe to oznacza ze byla owu do tego moze 7 dni po skoku wybrac sie na progesterno ktory tez jezeli przekroczy normy dla 2 fazy cyklu oznacza ze owu byla! ;-)a czy jesli test owulacyjn y pokazal mi ze owulke bede miec to czy jest pewnosc ze pecherzyk peknie?? jak moge to sprawdzic??