reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć śpiochy:-D:-D:-D:-D ostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć:baffled::baffled::baffled::baffled:
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusami:szok::szok::szok::szok:wczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego:szok:ja chcę moje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić:wściekła/y:

mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać:happy2:

witam z kawusia:-)

Mi udało się 10 kg zgubić a co do @ to było nie wiadomo co,bo takie gluty zabarwione ale od połowy maja cisza:sad: a staranka są;-):tak: i nic:-p:-(.

czyzby starnaia o 3 dziecko?:confused::-)

Ale miałaś z tym obcasem żeczywiście mentos:tak::tak::tak::-)
A odnośnie tych starych babinek to one są po prostu okropne. Zawsze narzekają na młodzież a same lepiej nie mówić:confused:. Najgorzej to w przychodni. Jak byłam w ciąży to z Sewerynem pojechałam do rodzinnego bo gorączkowł i lekarka miała nas przyjąć bez numerku. Pani w rejestracji powiedziała że muszę poczekać aż trochę pacjętów ubędzie. Więc siedziałam z Sewerynem gorączkujący i ja z wysoką ciążą. Jedna pacjętka powiedziała że siedzi w poczekalni kobieta w ciąży i lekarka zapytała pielęgniarki a ona jej powiedziała że niewidziała su... A te strasznie chore staruszki widziały chorego seweryna i niemogły wpuścic bo przecież jak tak ona będzie siedzieć 15 minut dłużej? żadna nas niewpuściła. Śiedzieliśmy 3 godziny. Sama niewiem czemu się niewepchałam ale w gabinecie normalnie się rozpłakałam z tej złości. I lekarka ochrzaniła pielęgniarki że widzą kobiete w ciąży i niereagóją a jak zmieżyła mu temperature to miał 39,8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to nastepnym razem mow poprostu glosno ze kobieta w ciazy i z malym dzieckiem maja pierwszenstwo-Ty mialas podwojne!i pchaj sie na chama jezlei po kulturalnym proszeniu zadna nie przepusci.i czatuj poprostu przy drzwiach!
a jak jakas sie stara wepchnie to Ty za nia do lekarza i mow ze dziecko ma wysoka goraczke i czekac nie bedziesz!

cześć śpiochy:-D:-D:-D:-D ostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć:baffled::baffled::baffled::baffled:
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusami:szok::szok::szok::szok:wczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego:szok:ja chcę moje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić:wściekła/y:

mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać:happy2:

oj Agusia wspolczuje tych przesiadek ale jak sie chcialona zdupiu mieszkac to teraz masz:-p:-p:-p:-p
rower by Ci sie przdal to bs na niego wsiadala i pewnie bys szybciej zajechala niz tymi autobusami

hej dziewczyny :happy2:
wstawajcie na kawusie:tak:
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????

no jestem jestem
z kawa oczywiscie:-)

mala jeszcze spi,ale wczoraj caly dzien nie spala.
Malina a mojego mentosa nie przeczytalas no niedobra:-p:-p:-D

hej dziewczyny :happy2:
wstawajcie na kawusie:tak:
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????

kawulec wypity :tak:na śniadanie brak apetytu i nic nie ma w lodowce po wczorajszych porżadkach :-p:-D:-D:-D
WItam :-) o 10 ide pojedzic z Jarkiem bo jak jutro nie zdam to sie powiesze :wściekła/y::tak: pogoda nieciekawa ochłodziło sie :-(trzeba dzieci dzis odebrac Ledwo żyję dziś po tych wczorajszych sprżataniowych szalenstwach Mąz mnie wyciągnąl na spacer wieczorem po 19 bo Gabi caly dzień siedziala w domu Pochodzilismy po osiedlu a ja z tego wszystkiego zjadlam paczkę wafli takich suchych bezcukrowych
sąsiadka ma przyjśc bo chciala porozmawiać na skype z córką z Francji no i wnusię zobaczyć :tak:

anabubka:zawstydzona/y:już doczytałam:-D:-D:-Di jak dzisiaj stopy kręgosłup????a tak swoją drogą to nieźle to musiało wyglądać:-D:-D:-D:-D:-D
joasiu a o której jutro masz egzamin co byśmy mogły kciukaski trzymać:tak:
mój antoni w nocy budził się 4 razy ale nawet jakoś się wyspałam bo wczoraj przestawiłam łóżeczko tak że jak sie obudzi to tylko ręke przez szczebelki wkładam pogłaszczę dam łyka wody smoka i śp dalej a my tak samo .Piotrek sie śmiał że on to dzisiaj przez sen mu pić dawał:-D
ale gangrena wstaje teraz o 6 wyspany na maxa:szok:no przyzwyczaja się chłopak bo od września będzie co rano z mamusią julię do zerówki prowadził

Joanna to zaszaleliscie,ale dobrze ze maz Ci pomaga.dobrze ze w koncu jest dobrze miedzy wami:-)
jutro bedziemy trzymac kciuki!
widze ze zrobila sobie taki sam suwaczek jak Twoj;-)

a ja prze ta pelnie mialam strasznie powalony sen i sie nie wyspalam przez to

pranie juz sie robi-ciekawe czy tym razme pralka nie bedzie szwankowac:confused:

jak mla wstanie to sie biore ostro za robote bo jakis straszny balagan mam,ale kto go zrobil:confused::rofl2::rofl2::rofl2:

i kolo poludnia od sadytski,mam nadzieje ze cos mizrobi z tym zebem

dobrez ze Pauline sasiadka zabira do szkoly ipoki co to chyba nic sie nie zmieni bo jakbym usiala tak rano mala rywac....:baffled::baffled::baffled:
ona ze spiochow:-D

kregoslu ii stopy ok;)

ja od poczatku mam lozeczko zaraz przy lozku,chocby daltego ze jak karmilam pierisa to bylam niedospana i bym jej nie slyszala a nieraz tez tak robie zetylko reke do lozeczka przez sen wsadze ,poglaszcze i psie dalej:-)

reklama
a dla mnie zagadką jest to ja joasia zmieściła tyle suwaczków:szok::szok:ja nie mogę:no::no::no::no:
anabubka dlatego marzę o jakimś autku właśnie po to że jak pada czy wieje czy antoszka byłby chory to mogłabym ich autem odstawić do szkoły:tak:no ale co mam nadzieję że zanim się zestarzeję i zapomne jak się jeździ dorobię się go:tak::tak:
wczoraj jak po pracy czekałam na tramwaj to podeszłam do sklepu obuwniczego bo mi go babka z pracy polecałai chyba tam julkę i adama obkupię w buty muszę je tylko pomacać bo ceny mają rewelka:tak:babka pokazywała mi wczoraj jakie kupiła tenisówki córeczce za 14 zł to błam w szoku ona mówi że kupuje tam od 5 lat i jest zawsze zadowolon:tak:

Do góry