Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zrobiłam szybki obiad kluski z serem a teraz mam chwile dla siebie bo maly spi tak go wymeczyłam.

trzymajcie kciuki by tak nie było!

.więc ogólnie jeszcze nie nadrobiłam zaległości , a będę mieć następne. to trzymajcie się wrześniówki.Witajcie Kochane,
Melduje sie ze zyje i to w dwupaku....mialam takie skurcze ze myslalam ze juz nie wroce do Was ale sie uspokoilo...Do tego mam takie silne klucia w pochwie tam w srodku + cisnie mi maly strasznie jakby chcial wyjsc wtedy...Tez tak macie ??? Mi gin powiedzial ze to szyjka sie skraca...QUOTE]Mam to samo czuję kłucie w szyjce podobne do uczucia jak zą pobolewa i rwie i czasami ciśnie mnie w dole jakbym miała urodzić. Wizytę u gina mam dopiero za tydzień i boję się co usłyszę, ostatnio moja szyjka miała 27 mm ile ma teraz?
A dużo masz tych okien? Ja bym sobie chyba to odpuściła, to zbyt ryzykowne...poza tym teraz ciągle są burze wię tydzień po umyciu i tak będą brudnena jutro mam w planie okna :-) chyba że już dzisiaj jedno sobie umyję.. ale zobaczymy jak moje siły po kibelku bedą się miały..![]()

W środę idę do gina mam nadzieję że będzie wszystko ok!!Na dodatek akurat w trzecim trymeście same duże imprezy nam się zdarzały a to komunia, potem wesele teraz za tydzień 18 brata mojego męża;-);-)ewelin wiem że szpital to najmniej przyjemna rzecz, ale tam przynajmniej wszystko dokładnie posprawdzają i będziesz pod najlepszą ochroną tak więc trzymaj się i wracaj do domku i do nas szybciutko
Kizi i Kasiunia123 mnie jak wychodziłam ze szpitala to położna powiedziała że takie maleństwa to lubią ciepełko i ja akurat używałam na początku koszulki i kaftaniki bo jednak było mi wygodniej położyć małego szkrabika na ubranku i delikatnie włożyć rączkę niż zakładać body przez główkę, bo na początku przynajmniej ja bałam się brać tak malutką na rękę i wkładać jej przez główkę body, ale każdy musi wypróbować jak będzie wygodniej, ale takiemu maleństwu to raczej rajstopek się nie zakłada;-)Reniferku i Iwonko udanego wypoczynku
Michasia i Moniczkaleg nie przesadzajcie z tymi porządkami jeszcze trochę odpoczynku Wam się należy;-)Syla24 z tego co mi wiadomo hemoroidy dość często zdarzają się w ciąży, nieraz nawet kobieta tego nie interpretuje sobie sama, moja koleżanka miała, ale po porodzie prawie zanikły, ale jak będziesz u gina to może warto zapytać może da Ci jakąś maść która złagodzi objawy;-)Gabis spokojnie na pewno dzidziusiowi nie zaszkodzisz jak będziesz spać na boku, wręcz jest zalecane by kobieta spała na lewym boku, lepsze jest wtedy ukrwienie, ja na prawym boku mogę poleżeć góra pół godzinki i mała mnie tak bombarduje że zmieniam bok
A mnie rusza się plomba w zębie a wiem że jak wypadnie to ząb jest do usunięcia bo właściwie była założona tylko tak przejściowo i oczywiście nie jem tym zębem ale boję się bo chyba w tak zaawansowanej ciąży to wyrywanie nie jest wskazane
Życzę spokojnej nocki i żeby był już sierpień