reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A na te swoje cysie to uwazaj...bo wybuchną...a bolą Cię czy tylko tak se rosną i rosną....:confused:

:-D:happy2::-D

Pochwalę się.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.....
!!!!!!!!!!!!!!!

I dobrze, że w porządku, oby tak dalej:-)
A poza tym ja co do tego czy chłopiec czy dziewczynka to bym nie wytrzymała i bym chciała wiedzieć jak najszybciej.

DZIĘKUJĘ :-)

Dziewczyny czy 5 kg na plusie w 22 tygodniu to waszym zdaniem dużo ? :-)

OK. Moim zdaniem nie masz się czym martwic, szczególnie jak dzidziuś dość duży.
Może policz sobie tutaj:
Kalkulatory - Onet.pl Dziecko

Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-:)-:)-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...

Gosiu tak zapytam, a czy miałaś jakieś szczegółowe badania, co do tego dlaczego nie możesz donosić ciąży, może teraz po drugim poronieniu warto to dokładnie sprawdzić...

Dobra napiszę Wam ale bardzo ogólnikowo..Proszę się tylko nie śmiać....

Nie ma się z czego śmiać. Ja uważam, ze można korzystać z takich udogodnień, oczywiście wszystko w granicach rozsądku.

Uciekam na autobus i jadę do centrum szukać roboty..
Buziaki kochane i dziekuje za wszystko :)

Udało się coś znaleźć
Hein06.gif

reklama
A czesc Kochana poza tym ze noc w plecy, muuuuli i chce sie zygac to ok :-) mala migrenka na sniadanko i to wsio...Milego zrywanka, ja wole czeresnie :-)

Oj fajnie, że jesteś. Widać synusiowi śpieszno do mamusi i daje jej popalić, w brzuszku wyszaleje się za wszystkie czasy:-D

Gosiu tak zapytam, a czy miałaś jakieś szczegółowe badania, co do tego dlaczego nie możesz donosić ciąży, może teraz po drugim poronieniu warto to dokładnie sprawdzić...
ja mialam poronienie w 2003 roku i potem bez problemu donosilam druga ciaze... wtedy w wynikach nic nie wyszlo - wszystkie badania na bakterie i inne diabelstwa mialam w porzadku... teraz prawie rok sie staralismy i moze cos bylo za bardzo na sile i tyle... czekam na wynik histopatologiczny i wtedy sie okaze co dalej... moze to, ze prawie pol roku chorowalam na zatoki i teraz tez w sumie mam problem z katarem i ten stan zapalny mogl cos zepsuc... teraz mam antybiotyk po zabiegu i in tez jest na zatoki wiec moze przy okazji mi podleczy jak nieto wezme jeszcze jedna serie konskiej dawki i nskiej dawki i sie w koncu musze doprowadzic do stanu uzywalnosci...

ja mialam poronienie w 2003 roku i potem bez problemu donosilam druga ciaze... wtedy w wynikach nic nie wyszlo - wszystkie badania na bakterie i inne diabelstwa mialam w porzadku... teraz prawie rok sie staralismy i moze cos bylo za bardzo na sile i tyle... czekam na wynik histopatologiczny i wtedy sie okaze co dalej... moze to, ze prawie pol roku chorowalam na zatoki i teraz tez w sumie mam problem z katarem i ten stan zapalny mogl cos zepsuc... teraz mam antybiotyk po zabiegu i in tez jest na zatoki wiec moze przy okazji mi podleczy jak nieto wezme jeszcze jedna serie konskiej dawki i nskiej dawki i sie w koncu musze doprowadzic do stanu uzywalnosci...

Gosiu, zdarzają się różne dziadostwa! Może warto też poszukać bardzo dobrego lekarza i może on wyjaśni. Moim zdaniem najgorsze jest gdybanie:angry:! A miałaś robione toxo i te inne badziestwa?

Gosiu, zdarzają się różne dziadostwa! Może warto też poszukać bardzo dobrego lekarza i może on wyjaśni. Moim zdaniem najgorsze jest gdybanie:angry:! A miałaś robione toxo i te inne badziestwa?
ja mam bardzo dobrego lekarza i nie chce go zmieniac... teraz mialam chlamydie i inne takie urea i mycoplazme... toxo mialam w poprzedniej ciazy i wydaje mi sie ze mam przeciwciala tylko nie moge znalezc wynikow...pewnie teraz powtorze bo i tak mialam to zrobic jakos niedlugo..

A poza tym u mnie:
śluz zanika,
coraz częściej bolą jajniki,
cycusie typowo przed okresowe,
temp spada
SuperNul03.gif
dzisiaj tylko 36,8
czyli zbliża się do mojej normy.
Testa dzisiaj kupie i jak wstanę a @ nie będzie (jak to zwykle było u mnie w 11 dniu po braniu duphastonu) to zrobię. Ja nie to poleży w szafce i poczeka na swój czas. I znowu będziemy
Sexe24.gif
jak
Lapin15.gif

ja mam bardzo dobrego lekarza i nie chce go zmieniac... teraz mialam chlamydie i inne takie urea i mycoplazme... toxo mialam w poprzedniej ciazy i wydaje mi sie ze mam przeciwciala tylko nie moge znalezc wynikow...pewnie teraz powtorze bo i tak mialam to zrobic jakos niedlugo..

No i właśnie, bakterie, grzyby i takie tam inne w zbyt dużym natężeniu mogą szkodzić fasolince, pamiętam jak chcieliśmy z M wcześniej zacząć staranka, coś tam wyszło mi w wynikach nie tak i lekarz powiedział żeby lepiej narazie się wstrzymac.

Dzień dobry :-D
wiecie co, wróciłam z zakupów, niby dużo rzeczy nakupiłam, a w lodówce wcale tego nie widać...​
A najgorzej, że kasa leci ..

Nie bylo mnie tu pare dni, bo po ostatniej mojej wizycie na BB chyba mi troche psycha siadla, Bobo...:-), Gosia...:-( nie dalam rady, musialam sobie odpuscic..​

Witaj Olesiu ;-)
chyba wszystko posprzatalam, a zdjątko wrzuce w przyszlym tyg jak mi przyjdzie laptopek
Kolejny prezencik ;-);-);-)super

...a ja mam maly rebys, mam dzis sluz baaaaaaaaardzo ciagnacy i mokro ale jak zrobilam test owul. to nic tylko 1 krecha, no i co ja mam o tym myslec, a dodam ze przezroczysty mam od jakis 2-3 dni...
Może dopiero będzie owulka :tak::tak:

a w ogole to witam sie :)
chcialam spytac,czy ktoras z Was miala taki bol klujacy w pepku??
Niestety nie pomogę :zawstydzona/y:

Witajcie dziewczyny porannie przy kawce choc jeszcze nie radosnie...
Dzień dobry Gosiu

Dobra napiszę Wam ale bardzo ogólnikowo..Proszę się tylko nie śmiać..
Bardzo się cieszę, że znalazłaś kogoś kto może Ci pomóc i nie ma w tim nic śmiesznego ;-)

jak chcecie poogladac baaardzo nietypowy wykres to zapraszam do siebie @ brak!
Ja się nie znam ale jest bardzo ładny :tak::tak:

Informuje tylko ze prace nad fasolka trwaja caly czas :-D:-D:-D. Moj M. to chyba oszalal :tak::tak::tak: na punkcie posiadania potomstwa. .
Super, że się tak zaangażował:tak:
sama nie wiem niby powiedział ze sie postara nie palić i ograniczyć piwo i rano pojechał do pracy tak ze nie było zbyt dużo czasu na wyjaśnienia :-:)-:)-(
Zawsze dobry początek :tak::tak:

Uciekam na autobus i jadę do centrum szukać roboty..
Powodzenia :tak::tak:

reklama
A Ty pewni sobie pipko nie wkrecasz.zobaczymy w poniedzialek ale ciiiiiichutenko gratuluje...!

No i zapomnialam co mialam jeszcze napisac aaa juz wiem lilu mysle ze objawy fasolkowe idz na betke kochana a sama sie przekonasz a co do objawow to bylo duzo przypadkow ze dziewczyny nie mialy zadnych objawow a byly w ciazy teo ci zycze :tak:

Lilu-tez mi się zdaje ze zaczisz fluidki rozdawac....cos sie swięci...oj swięci:-);-)

Lilu - jak u Ciebie nie ma fasolki to ja w to nie uwierzę - coś czuję, że musi być bo nic innego być nie może:tak:

Dziekuje Dziewczynki za slowa wsparcia ale ja i tak w to nie wierze ze moglo sie udac :no: za dlugo walczylam z lekami i nic nie wychodzilo a teraz nagle by tak bez lekow - nie wierze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry