reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

dzieki za uswiadomienie mnie :sorry2: nawet nie wiedzialam,ze nie moge byc dawca...
a co u Ciebie Andziu??jakies plany na weekend?
ja leze w lozku,a moj M pojechal w delegacje,ale tylko na dzis,wiec wieczorem bedzie w domciu :tak:

Idziemy jutro na wesele ze świńską grypą;-)
a dziś będę opiekunką dla mojej kochanej siostrzenicy bo siostra ma w zwiazku z tym weselem kogoś u siebie na noclegu i będzie sprzątać:tak: czekam więc aż Julkę mi przywiezie:-)

reklama
Idziemy jutro na wesele ze świńską grypą;-)
a dziś będę opiekunką dla mojej kochanej siostrzenicy bo siostra ma w zwiazku z tym weselem kogoś u siebie na noclegu i będzie sprzątać:tak: czekam więc aż Julkę mi przywiezie:-)
w niedziele wesele??Mam rozumiec,ze poniedzialek masz wolny :tak::tak:
udanej zabawy zycze :tak: moze nie beda mieli miejsca,zeby jeszcze swinie ze soba przywozic i to z tak daleka ;-):-D:-D

No w końcu - bo już myślałam, że tu sama będę siedzieć:szok:
Witaj Magda:-)
ja niestety nie mogę być dawcą bo mam we krwi przeciwciała przeciwko tarczycy - mam chorobę Haschimoto a krew musi być przeciez zdrowa:tak:
AAA to nie wiedziałam,że takie cus dyskwalifikuje :baffled:
Wogóle to ja sie tu od was TTTYYYLLLLEEE ucze,że szok.Dziękuje Wam za to

ja bylam na tym w kinie chyba ze 2 lata temu,film nazywa sie "Juno" i w calosci jest cholernie nudny...nie dzieje sie w nim nic,ona nie chce dziecka i po porodzie oddaje swojej nauczycielce do adopcji.film sie ciagnie na maxa.te skroty po kilka min moga byc ciekawe,ale w calosci ledwo w kinie wysiedzialam...a moze ja jakas dziwna jestem??:confused:
No,no,no JUNO to jest toJUNO a 16 to jest to co ogladałyśmy
Cześć Kobiałki Kochane moje:):)
Badaicka
, erotomanko, zostawiłaś M. w końcu w spokoju??:D
Buziaki dla wszystkich:):)
ZAJĄCZKU
małż sam mnie zostawił i pojechał sobie na weekend do mamusi razem z Paula i jestem sama w domu :-(
For You

Ostatnia edycja:
cześć Justynko:-)
Muszę Ci powiedzieć, że zaraziłaś mnie Jasonem Mrazem - siedzę i słucham jego piosenek na necie - piękne są:sorry2:
Trzymam kciuki i tez nie myślę o tym u Ciebie, by nie zapeszyć:-)
Chyba nie ja cię zaraziłam:-D:-D ale rzeczywiście muzyka suuuper:-)
ZAJAC!!!!Jestes w weekend???!!!
W szoku normalnie jestem,ze sie spotkalysmy :tak::-) a Ty na sprzatanku mam rozumiec??
Dzieki za kciuki.Buziole Zajaczku!
Ja co drugą sobote pracuję:-) Ale że nic się nie dzieję to siedze przed internetem..Kuźwa klienka wlazła. :wściekła/y::wściekła/y:
I po co. Musze ofertę zrobić

Dobra ja znikam,bo sasiadka ma jakas sprawę :baffled: wczoraj miałam zebranie lokatorów :szok: ciekawe co usłysze bo jej na zrbraniu nie było-eehh przydałaby sie 6 w totka i własny domek :tak:
Póxniej jak nie zacznie padac to lece do miasta odezwe sie jak wrócę.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry