reklama
Witam :-)
Karolcia to miałaś wieczór dla siebie ;-)

ale się nie martw pewnie za rok powtórzą ;-)
Agunia lubię, lubię, jeszcze Alternatywy 4
Karolcia to miałaś wieczór dla siebie ;-)
Oj wstydź się wstydź
Daleko od szosy przyznam się nigdy nie oglądałam![]()

Agunia lubię, lubię, jeszcze Alternatywy 4

Beti801
Fanka BB :)
hej :-)
My oglądamy Hausa i jeszcze kryminalne zagadki :-)
Mini ja też robiłam w kramexie i było ok :-)
Anita udanej zabawy :-)
Wczoraj wieczorem byłam na placu zabaw z Kubą i było strraszniue dużo komarów. Musiałam szybko lecieć po ten spray, bo by go chyba zjadły żywcem
A w domu mam ten aparacik do kontaktu i powiem Wam, że wogóle nie ma komarów
Wieje dzis okropnie
My oglądamy Hausa i jeszcze kryminalne zagadki :-)
Mini ja też robiłam w kramexie i było ok :-)
Anita udanej zabawy :-)
Wczoraj wieczorem byłam na placu zabaw z Kubą i było strraszniue dużo komarów. Musiałam szybko lecieć po ten spray, bo by go chyba zjadły żywcem

Wieje dzis okropnie

Mini55
&&&&&
... no tak , jeszcze kryminalne zagadki
mój ulubiony to Rudy , ale się skończył :-(
a mój mąż jeszcze ze starych polskich to lubi "07 zgłoś się "
Beti my wczoraj zahaczyliśmy o strzelecki i po 5-ciu minutach stamtąd zwiewaliśmy
tak nas zaatakowały komary ...
a ten aparat do kontaktu to bezpieczny przy takim małym dziecku ( moim dziecku );-) ?? Bo on chyba jakiś zapach wydziela ??
Ja coś słyszałam o olejkach zapachowych tylko nie pamiętam czy waniliowy czy migdałowy odstrasza komary
....
Agawa już nie udawaj że tak pilnie się uczysz
O której masz tą obronę ??

Beti my wczoraj zahaczyliśmy o strzelecki i po 5-ciu minutach stamtąd zwiewaliśmy

a ten aparat do kontaktu to bezpieczny przy takim małym dziecku ( moim dziecku );-) ?? Bo on chyba jakiś zapach wydziela ??
Ja coś słyszałam o olejkach zapachowych tylko nie pamiętam czy waniliowy czy migdałowy odstrasza komary

Agawa już nie udawaj że tak pilnie się uczysz

Hejka
Anita ale kiedys musi byc ten pierwszy raz choroby dizeka niestety nie unikniemy tego;-):-( udanego weselicha a Oskiego z kim zostawiasz?
Karolcia to ci chłopaki dopisali:-)
Mini ja robiłam w Luz-ie. U mnie tez komarów chmara
wczorja ajk Łukasz kosił to mówił ze chciały go zjeść żywcem
ja chyba kupie do sypialni i Meli pokoju taki wkład jak Beti psize bo nigdzie nie moge ich zlokalizowac a rano pogryzieni jestesmy
wydaje mi sie ze waniliowy ejts na komary ale nie jastem pewna na 100%;-)Ja teraz wogóle nie ogladam TV
brak czasu
My dizs urzadzamy grilla dla dziadków i rodziców
miesko przygotowałam, masełko czosnkowe, placki i sałatke owocowa myśle ze wystarczy im;-)
Jutro idziemy do mojego brata na obiad powiazany z parapetówa;-)
Anita ale kiedys musi byc ten pierwszy raz choroby dizeka niestety nie unikniemy tego;-):-( udanego weselicha a Oskiego z kim zostawiasz?
Karolcia to ci chłopaki dopisali:-)
Mini ja robiłam w Luz-ie. U mnie tez komarów chmara

My dizs urzadzamy grilla dla dziadków i rodziców

Jutro idziemy do mojego brata na obiad powiazany z parapetówa;-)
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
My mamy w pokojach Raid Night&Day i nie ma ani zapachu ani komarów. Bez tego ugotowalibyśmy się bo nie dałoby się otworzyć okna... no tak , jeszcze kryminalne zagadkimój ulubiony to Rudy , ale się skończył :-(
Beti my wczoraj zahaczyliśmy o strzelecki i po 5-ciu minutach stamtąd zwiewaliśmytak nas zaatakowały komary ...
Ja coś słyszałam o olejkach zapachowych tylko nie pamiętam czy waniliowy czy migdałowy odstrasza komary....
karolcia-83
Wczoraj faktycznie miałam luz i dzisiaj wygląda że będzie podobnie bo Matuś znowu nie śpi mimo tego że ubrałam mu piżamkę i dużo poczytaliśmy.
A jeśli chodzi o czytanie to Matuś jest teraz na etapie "Rzepki", "Słonia Trąbalkiego", "Chorego kotka" itp. Dzisiaj zrobiłam spagetti i Matuś w czasie wciągania makaronu wyskoczył "ciągnie i ciągnie! wyciągnąć nie może!"
A jeśli chodzi o czytanie to Matuś jest teraz na etapie "Rzepki", "Słonia Trąbalkiego", "Chorego kotka" itp. Dzisiaj zrobiłam spagetti i Matuś w czasie wciągania makaronu wyskoczył "ciągnie i ciągnie! wyciągnąć nie może!"

Karola 
A u nas komarów nie ma
:-) Może to przez komarowca którego mam na balkonie
Dziś natomiast byłam w Rossmanie i chciałam coś na wyjazd kupić i nic nie było
tzn tylko do psikania pomieszczeń a na skórę nic 
Mrowa masz konkurencję ;-)moja Karola od jakiegoś czasu przebiera się za mrówkę i każe do siebie mówić Mrówa
Anita udanej zabawy

A u nas komarów nie ma

Mrowa masz konkurencję ;-)moja Karola od jakiegoś czasu przebiera się za mrówkę i każe do siebie mówić Mrówa

Anita udanej zabawy

reklama
karolcia-83
Kasia teraz jest plaga i ludzie sieją panikę wykupując wszystko. Jak deszcze tak strasznie padały i w tv powiedzieli że są powodzie w Tarnowie to ludzie w Carrefourze masowo wykupywali wodę mineralną konserwy i suche pieczywo.
U nas niestety jest plaga szczypawic i mrówek. Za każdym razem gdy przynoszę pranie z balkonu to co najmniej 2-3 morduję. Mrówki natomiast zrobiły sobie mrówkostradę w łazience i w kuchni. Mają dziury między fugami i tak łażą
U nas niestety jest plaga szczypawic i mrówek. Za każdym razem gdy przynoszę pranie z balkonu to co najmniej 2-3 morduję. Mrówki natomiast zrobiły sobie mrówkostradę w łazience i w kuchni. Mają dziury między fugami i tak łażą