reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenko,zauwazylam,ze Twoj M jest raczej skory do prezentow.Najpierw samochod,teraz laptopik.Nastepnym prezentem powinna byc zmywarka!!!Kochana,uwazam zmywarke za wynalazek wieku!!Odkad mamy zmywarke,to z przyjemnoscia gotuje,nie myslac ile bedzie po tym zmywania,a po imprezie,to po prostu luksus!!!Goscie wychodza,ja wrzucam do zmywarki i ide spac.Rano wstaje,a tu czysciutko w kuchni,naczynia blyszczace.Naprawde rewelka!!!
A co do kciukow,dziekuje :tak: tescik we wtorek,chyba ze @ wczesniej mnie zaskoczy...
oj ile ja musialam sie namęczyc zeby nauczyc mojego małża dawania prezentow, a i tak jeszcze nie zawsze sie spisze :-D
a co do zmywarki to napewno ją tez dostane hehe bo jak kiedys zagonilam meza do mycia naczyc to stwierdzil ze tak nie mozna sie meczyc i napewno kupimy zmywarke tylko jak sie wybudujemy wkoncu bo narazie wynajmujemy i tu nie ma jak :)

elfiku ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz, napewno niedlugo jak rozpoczniesz staranka to uda ci sie znowu :*

szafirku no poklon w twoja strone o tym wybielaniu, ja zapomnialam ze ty przeciez jestes dentysta-sadysta :-D

reklama
jestes super dzielna!!naprawde,podziwiam Cie!
no tak, staram sie a poza tym coz mi przyjdzie z umartwiania sie...stalo sie - trudno, widocznie tak mialo byc - w serduszku bol zostanie ale teraz tylko mysle o przygotowaniu sie do nastepnej ciazy.
Moze powinnam pomyslec o doleczeniu tych paskudnych zatok i lykaniu jakis innych preparatow wzmacniajacych. Moze to chorowanie na zatoki bylo przyczyna poronienia bo przeciez dzidzia przestala sie rozwijac w momencie kiedy mnie znow dopadl katar, kto wie??
A myslicie, ze juz powinnam jakies kuracje rozpoczac witaminowo-wzmacniajace czy poczekac do @ i wtedy ruszyc??

szafirku no poklon w twoja strone o tym wybielaniu, ja zapomnialam ze ty przeciez jestes dentysta-sadysta :-D
dziekowac :zawstydzona/y::sorry2: ja nie dentysta,mimo iz stomatologie na akademii med.skonczylam,ja jestem pracownikiem fizycznym :-p jestem protetykiem :tak: wiec wiem,jak przychodza ludzie na dobór koloru zebow zaraz po wybielaniu,to jak przyjda po 2 tyg.to juz jest zupelnie inny.

no tak, staram sie a poza tym coz mi przyjdzie z umartwiania sie...stalo sie - trudno, widocznie tak mialo byc - w serduszku bol zostanie ale teraz tylko mysle o przygotowaniu sie do nastepnej ciazy.
Moze powinnam pomyslec o doleczeniu tych paskudnych zatok i lykaniu jakis innych preparatow wzmacniajacych. Moze to chorowanie na zatoki bylo przyczyna poronienia bo przeciez dzidzia przestala sie rozwijac w momencie kiedy mnie znow dopadl katar, kto wie??
A myslicie, ze juz powinnam jakies kuracje rozpoczac witaminowo-wzmacniajace czy poczekac do @ i wtedy ruszyc??
super podejscie,tak trzymac!!zatoki koniecznie wylecz,teraz akurat masz na to dobry czas,zeby w 2 msc podleczyc zalegle sprawy,a co do kuracji witaminowych,to nie mam pojecia,nie pomoge :sorry2: jak bedziesz na kontroli u gin,a pewnie bedziesz,to najlepiej zapytaj

Hej!
czesc dziewczyny!

Szafirku-masz 150% racji z wybielaniem, ja jestem zywym przykladem ze sie nie powinno tego robic!!!:tak::zawstydzona/y::tak:

Agniesiak85-a poza tym to w ciazy ja bym w zyciu takich preparatow na zęby nie zalozyla...toż to taki silny strumien zwiazkow chemicznych że szok!!!! a Ty tak poczynasz sobie na poczatku 1 trymestru???? No nie wiem...ja specjalista nie jestem, ale osobiscie bym nigdy nie wybielala zebów żelem bedąc w ciazy... w dodatku taka metoda.... z obawy przed maluszkiem - moze lepiej wypluj to w diably, co?:confused::baffled::confused:

Elfiku-dobrze, ze dalas znak...buziaki!:tak:

Gosiu-mysle ze spokojnie witaminy mzoesz lykac...sciskam Cie mocno z powodu Fasolki
[*]:-(

Lilu....ja tego nie rozumiem, taka para z takim dlugim juz stazem, w toku od jakiegos czasu powazne starania o maluszka, wszystko tak ladnie szlo i co...??? tak nagle mu nie pasujesz???? nie rozumiem...:no:

Ostatnia edycja:
Kaprycha-Ty zdolna bestyyyjo!!!! Gratulacje!!!:-) Ciesze sie tez z terminu zabiegu i jestem pelna podziwu dla tempa i sprytu z jakim to wszystko zlaatwiasz! Zycze wypasionych blizniakow od pierwszego podejscia!!!;-)

Loree-biedactwo .....ale sie musialas nameczyc z tymi mdlosciami...:-(
Mam nadzieje, ze juz polazły w diably i nie wroca wiecej! :tak:
A Ty sie odzywaj do nas czesciej, co??? bo ilez tak mozna sie martwic o Ciebie i martwic i pytac i czekac???:confused: No!

Jeszcze czekamy na jakies znaki od Karoli de...ze starej ekipy...bo widzialam ze i Makaronka sie zjawila ostatnio:-)

pozdrawiam wszystkich bez wyjatku! i Zajączka - co mnie dzis nie wspomnial ani raz:wściekła/y: - tez! Niech widzi jaka jestem dobroduszna ...i ze wybaczac umiem zanim jeszcze powie "sorry kropko":-D

DOBRANOC!

reklama
Do góry