reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Lilu w szoku jestem że takie gady po ziemi chodzą :szok: a kopnij go z całej siły tam gdzie zaboli najbardziej! Burak i tyle! Wiem że ciężko będzie Ci samej, ale tylko na początku... Z czasem docenisz to, że tak się to potoczyło! Zasługujesz na porządnego faceta, który będzie o Ciebie dbał a nie na takiego łajdaka!

reklama
HEJ KOCHANE :-)
hej pracusiu! :-)

Teraz jest nam latwiej przez to przejsc ale pierwsze poronienie przed szymkiem bylo okropne...
jestes super dzielna!!naprawde,podziwiam Cie!

Dzien dybry :-D

Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5

Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice
no widze,ze same dobre nowiny ze soba przynosisz!!gratuluje wyniku z egzaminow!!i trzymam kciuki za wrzesniowe blizniaki :tak::-)

ja ide dalej myc gary....:dry:
szafirku trzymam kciuki za pozytwny tescik:tak::-)
Marzenko,zauwazylam,ze Twoj M jest raczej skory do prezentow.Najpierw samochod,teraz laptopik.Nastepnym prezentem powinna byc zmywarka!!!Kochana,uwazam zmywarke za wynalazek wieku!!Odkad mamy zmywarke,to z przyjemnoscia gotuje,nie myslac ile bedzie po tym zmywania,a po imprezie,to po prostu luksus!!!Goscie wychodza,ja wrzucam do zmywarki i ide spac.Rano wstaje,a tu czysciutko w kuchni,naczynia blyszczace.Naprawde rewelka!!!
A co do kciukow,dziekuje :tak: tescik we wtorek,chyba ze @ wczesniej mnie zaskoczy...

zaczeli napierdalac na mnie do mojego M ze ja taka sraka i owaka, ze jestem wogole nie inteligentna, nie pozorna ze nikt mnie nie lubi bo jestem poprostu glupia ze jestem len ze stac go na inna ( lepsza ) i takie tam :wściekła/y:
Wczoraj wieczoraj moj M troche wypil i zrobil awanture ze ja taka sraka i owaka sam pierwszy powiedzial ze mnie zostawia ze mam sie wyprowadzic bo on zasluguje na lepsza tak jak twierdza to jego znajomi, tak poprostu z takim czyms wyjechal do mnie :szok: i polozyl sie w salonie na kanapie, ja spalam w sypialni.
Lilu,trzeba bylo sie go zapytac,co ON na ten temat mysli,bo to,co mysla jego kumple to juz wiesz...a on nie ma swojego zdania??!! skoro jest taki inteligentny,to powinien samodzielnie myslec,a nie przy pomocy kolegow...a poza tym,to Ty z nim mieszkasz,sypiasz i zyjesz,a nie oni!!ch... ich to wszystko interesuje?!
To pierwszy jego taki wyskok?!Moze po prostu byl nawalony i tak powiedzial,a teraz nmu glupio sie z tego wykrecac,meska duma i te sprawy...pogadaj z nim na spokojnie,moze cos sie z tego wykluje,a jak nie,to niech sobie zalozy zwiazek w grupie homoseksualnej z kolegami...

Dziekuje Dziewczynki :*

Przyznam sie bez bicia ze bedzie mi cholernie trudno :zawstydzona/y: bo z tym ze jestem niepozorna to prawda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ehhh nie wiem jak ja sobie poradze, jakos musze, poprostu nie umiem zyc sama, nigdy nie utrzymywalam sama siebie, zawsze mialam na kim sie podeprzec jak nie na rodzicach to pozniej na nim :zawstydzona/y: Nie wiem co mam wogole robic, wrocic do Pl do rodzicow ( az wstyd) czy zostac tutaj, nie wiem czy sobie sama poradze :szok::szok::szok:
najbardziej bede cierpiec bo go bardzo kocham :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i minie naprawde bardzo duzo czasu nim naucze sie bez niego zyc :szok: a gdzie moje starania, gdzie moje dziecko ???? :frown: ja tak bardzo chce byc mama, chce tulic swoje malenstwo :hmm:
pomysl za co go kochasz,a co Cie denerwuje (rachunek zyskow i strat) i stwierdzisz czy chcesz walczyc o ten zwiazek.A mysle,ze sama sobie swietnie poradzisz,ale nawet jakbys miala wrocic do Pl,to nie wstyd,ze chcesz sobie ulozyc LEPIEJ zycie niz tam z nim...

YouTube - Independent Woman Destiny's Child

Question: Tell me what you think about me
I buy my own diamonds and I buy my own rings
Only ring your cell-y when I'm feelin lonely
When it's all over please get up and leave
Question: Tell me how you feel about this
gotta control me boy you get dismissed
Pay my own finalls, oh and I pay my own bills
Always 50/50 in relationships

The shoes on my feet
I bought it
The clothes I'm wearing
I bought it
The rock I'm rockin'
I bought it
'Cause I depend on me
If I want it
The watch I'm wearin'
I bought it
The house I live in
I bought it
The car I'm driving
I bought it
Cause I depend on me
(I depend on me)

All the women who are independent
Throw your hands up at me
All the honeys who makin' money
All the mommas who profit dollas
All the ladies who truly feel me

dobrze gada,polac jej!!!:-)

Czesc dziewczyny
Jestem wiele do tyłu..
Ostatnio byłam bardzo wyczerpana po pracy , spałam wieczorami , musiałam sie przyzwyczaic , ze znow chodze do pracy prawie po 2 m-cznej przerwie, chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek

Mam nadzieje ze u was wszytko dobrze i ze jest wiele nowych mam

Buziaki

reklama
Czesc dziewczyny
Jestem wiele do tyłu..
Ostatnio byłam bardzo wyczerpana po pracy , spałam wieczorami , musiałam sie przyzwyczaic , ze znow chodze do pracy prawie po 2 m-cznej przerwie, chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek

Mam nadzieje ze u was wszytko dobrze i ze jest wiele nowych mam

Buziaki
Hej!!!!!Normalnie przywolalam Cie myslami!!!!!Myslalam o Tobie z 15 min temu i zastanawialam sie co u Ciebie i czemu sie nie odzywasz...dobrze,ze sie pozbieralas.Czas wrocic do gry ;-)

Jest taki żel "Biała perła" do tego jest szyna żelowa:tak:
To mów co wiesz o wybielaniu;-)Chętnie dowiem sie paru rzeczy..:tak:
Pisalam juz na ten temat Elfie :-) Szkliwo sklada sie z krysztalow powiazanych ze soba w sieci krystalicznej,podstawową strukturą kryształów jest hydroksyapatyt (ok.96%).Wybielanie powoduje rozerwanie sieci krystalicznej i "wyplukanie" niektorych krysztalow...Mowiac wprost to dziala na zeby jak wybielacz na tkanine,wybiela ja,ale rownoczesnie oslabia.W zebie tworza sie luki po tych krysztalkach (powstaje struktura tzw."gąbki") i tam po jakims czasie wchodza rozne barwniki np.z kawy,herbaty,czerwonego wina,marchwi itd. i zab po jakims czasie wraca do poprzedniego koloru,a czasem nawet ciemniejszego.
Ja jestem za wybielaniem tylko w przypadku,gdy jeden zab jest np.martwy,a przez to ciemniejszy od pozostalych lub gdy zeby sa wybielane po oszlifowaniu pod korony,zeby uzyskac zadowalajacy efekt kosmetyczny.

Do góry