reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Stroi się wejście do domu pani młodej i pana młodego - w tym przypadku do klatki i do mieszkania młodej, bo młody wychodzi do ślubu z hotelu:-), przy tym się pije alkohol i imprezuje - robią to młodzi goście i jest niezła zabawa:tak:
Acha :-D Dziękuje za wyjaśnienie

Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka":-p seks codziennie ;-)
Tak,tak może uda się z tego coś wykluć.:-D
Jeśli nie to zakupujemy testy i sprawdzamy czy jest owu :tak:

ja też czasami opowiadam mojemu o was:sorry2: i też widze ze sie bardziej stara jak sie nasluchal jak może sie dlugo nie udawac i jakie tragedie czasami są......:zawstydzona/y:
az zdziwiony czasami jest jakbym historie zkosmosu wymyslala hihi:-)
Mój za bardo nie lubi słuchac takich historii, bo jest mu zaraz bardzo przykro że tak sie dzieje :-( ale wczoraj odziwo słuchał z zainteresowaniem moze dlatego że opowiadałam o Was jak o bardo bliskich mi osobach a nie o jakis paniach X skadś tam

Marzenko - to jest bardzo wzruszający moment dla młodych - siostra miała łzy w oczach i szwagier też - mam nadzieję, że się wszystkim spodoba:tak:
No jak nie jak TAK :-D

u mnie ten plan sie nie sprawdzil.. bylo co dzienni i lipa.. niestety my musimy sobie dawkowac życiodajny płyn..
Ja wiem kochana że to zadnej gwarancji na fasolke mi nie daje ale do stracenia tez nic nie mam.To mój 2 cykl starań więc spokojnie jak nie teraz to następnym razem:tak:Określenie ZYCIODAJNY PŁYN bardo mi się podoba

reklama
Witam!
Lilu nie wiem co napisać, naprawdę mi przykro! Nie rozumiem jak facet z którym się jest tyle lat może tak powiedzieć...skoro tak bardzo się liczy ze zdaniem znajomych to nich z nimi będzie i niech spada! bardzo mocno przytulam!
Bisous15.gif

Kaprycha gratuluję 5 ! i trzymam kciuki za transfer!!!!
Szafirku jak się czujesz?
Super15.gif
za pozytywny test!!!!
Elfa dobrze że już lepiej się czujesz i do nas wróciłaś!!!:tak::tak::tak:
pozdrawiam!!!!!
:-)

Witam się pięknie ;)Andziu, na wakacje jedziemy w górki ;) Będziemy podróżować od bieszczad po tatry :D
My uwielbiamy góry :-D Chcieliśmy jechac w tym roku z młoda na początek w Góry Opawskie ale choć to niewielkie góry to Paula nie dałaby rady sama po nich łazikować a jechać w góry i nosić ja na barana czy na rękach(dodam że waży 14kg) to bez sensu-NIESTETY bo tak bym chciała pojechac :-(

Badaicka, to może wybierzesz się na kilka dni do Szklarskiej Poręby??Tam jest dużo miejsc do zwiedzenia nie wspinając się w wysokie góry :) Są wodospady, muzea, w Szklarskiej polecam odwiedzić chatę Walońską :) Na Szrenicę można wjechać wyciągiem!Ze Szklarskiej blisko do Karpacza, a tam kościółek vang i śnieżka, którą warto chociaż z dołu zobaczyć :)Wiem, że to nie to ale chociaż klimat załapiecie :) Naprawdę polecam!!!

reklama
Do góry