asiq83
Fanka BB :)
Dzień - do - bryyy
Lilu, jestem w szoku... Koniecznie porozmawiaj ze swoim M... Może tak palnął pod wpływem kolegów, a wcale tak nie myśli? No, ale jeżeli jeszcze raz powtórzy Ci to samo, to nawet się nie zastanawiaj... Dasz sobie radę sama, bo jesteś silną Kobietką, a nie możesz pozwolić na to, żeby Cię tak traktował. Pomyśl o przyszłości, jak to może kiedyś wyglądać.... Przytulam ciepło.
No ale i tak było fajnie.
Idę do wanienki, zjeść coś, kawkę wypić i wracam do Was

Lilu, jestem w szoku... Koniecznie porozmawiaj ze swoim M... Może tak palnął pod wpływem kolegów, a wcale tak nie myśli? No, ale jeżeli jeszcze raz powtórzy Ci to samo, to nawet się nie zastanawiaj... Dasz sobie radę sama, bo jesteś silną Kobietką, a nie możesz pozwolić na to, żeby Cię tak traktował. Pomyśl o przyszłości, jak to może kiedyś wyglądać.... Przytulam ciepło.
Elfa, dobrze, że jesteś. Zastanawiałam się co u Ciebie i jak się trzymasz.Czesc dziewczyny
Jestem wiele do tyłu..
Dziękuję, że pytasz :-) Jestem w szoku, bo mój M zdzierał parkiet, a nienawidzi tańczyć! Nie wiem, co mu się stało :-) Fakt jest faktem, że ręce mi powyrywał i nogi podeptał, bo on to ma dwie lewe do tańca, ale co tam, ważne, że tańczył i to duuuużooo :-) Ale ogólnie wesele dziwne. Tzn. takie inne, ja na takim nie byłam jeszcze, bo bez oczepin, zabaw i wszystko jakoś o innej porze niż zwykle. Takie bardziej przyjęcie z tańcami niż prawdziwe polskie weseleJak zabawa na weselichu?
Mam nadzieję, że się wybawiliście![]()

Idę do wanienki, zjeść coś, kawkę wypić i wracam do Was