maluje paznokcie i jednocześnie Was czytam - trochę mi dłużej schodzi;-)
hehe smiesznie to moze zabrzmi,ale to pierwszy cykl...a jeslesmy najarani na maxa... moj M ciagle mowi to mnie "przyszla mamusiu",a jak mialam miec owulacje,to sypal tekstami "czyz nie piekny dzis dzien na owulacje?",no i sprawdza codziennie wode w wannie,czy sobie za goracej nie nalalam

;-)
Szafirku - ten 25 marzec musi wypalić
a dziekuję za komplementy

moze faktycznie jestem przewrażliwiona ale tak juz mam ale takie miłe słowa mi pomagają mam nadzieje ze nie z grzeczności tak mówisz
Bernadko - Ty przestań już z tą swoją figurą - naprawdę masz zaniżoną samoocenę bo wszystkie Ci mówimy, że ładnie wyglądasz a Ty swoje

pzrecież jeżeli byłoby tragicznie i źle to byśmy Ci powiedziały;-) jestes śliczą kobietą a faceci nie lubią wieszaków na sukienki
HEJ KOCHANE :-)Dzisiaj wstalismy o 12tej,normalnie odespałam cały ten tydzien.Teraz jedziemy posprzątac klinike stomatologiczną i porobic kilka fotek,jak narazie jest ładna pogoda.Do zobaczonka wieczorkiem;-)
Madzia - odpoczynek był zasłużony

buziaki***
przezywa to i owszem, tylko ze on z tych co tak naprawde dopoki dzidzi nie zobaczy to nie wierzy ze jest:-):-):-).
Teraz jest nam latwiej przez to przejsc ale pierwsze poronienie przed szymkiem bylo okropne...
Gosiu - przytulam Cie mocno - większość facetów tak chyba ma, że muszą zobaczyć
Dzien dybry 
P.S. Sorka, za to "w szoku" i "w szoku", jestem troszke za bardzo podexcytowana
))
Kaprycha - gratuluję - wiedziałam, że jesteś zdolna bestia
czyli będziemy mieć bliźniaki na BB;-)
Lilu - doczytałąm co ten Twój palant

powiedział - moim zdaniem nic z tego nie będzie, bo jak facet słucha kolegów a nie ma włąsnego zdania to po co Ci taki facet

a co do powrotu - to nie jest wstyd, że masz swoją godność i z palantem nie chcesz zostać - rodzice na pewno Ci pomogą
A jeśli ja teraz straciłam dziecko jestem 2dni po zabiegu było to 9.5tyg to kiedy mogę się znów starać o maleństwo i czy są szansę że teraz mi się uda
z reguły trzeba odczekać 2 miesiące - tak by był jeden cały cykl po zabiegu odczekany
ps. widzialas Pania Madralinska na badaniu sluzu i szyjki ? Irlandia mi pachnie ta pani
czyżby to ta sama co się z Tobą pokłociła o ten śluz?
i czy to jest ta z 28 dni???
Ja od kilku dni czuję się jakbym miała zaraz dostać @ a jeszcze mi z tydzień został

Czy któraś z Was miała tak przy braniu dophastonu????
Mój M już siedzi i mapy przegląda wybierając trasę którą pojedziemy
Tak może to być efekt duphastonu

a gdzie na wakacje jedziecie?
Czesc dziewczyny
Jestem wiele do tyłu..
Mam nadzieje ze u was wszytko dobrze i ze jest wiele nowych mam
Buziaki
Elfa - jeszcze miesiąc i staranka od nowa - będzie dobrze - pozdrawiam:-)
no tak, staram sie a poza tym coz mi przyjdzie z umartwiania sie...stalo sie - trudno, widocznie tak mialo byc - w serduszku bol zostanie ale teraz tylko mysle o przygotowaniu sie do nastepnej ciazy.
Moze powinnam pomyslec o doleczeniu tych paskudnych zatok i lykaniu jakis innych preparatow wzmacniajacych. Moze to chorowanie na zatoki bylo przyczyna poronienia bo przeciez dzidzia przestala sie rozwijac w momencie kiedy mnie znow dopadl katar, kto wie??
A myslicie, ze juz powinnam jakies kuracje rozpoczac witaminowo-wzmacniajace czy poczekac do @ i wtedy ruszyc??
Gosiu - nie masz jeszcze wyniku z histopatologii - może jednak stan zapalny spowodował obumarcie - wylecz zatoki - wydaje mi się, że nie musisz czekac na @ - zaczynaj teraz w końcu witaminy Ci teraz nie zaszkodzą
* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolki

wygląda imponująco
No mówiłam, że będziesz się nią opiekować:-):-):-)
pozdrawiam wszystkich bez wyjatku! i Zajączka - co mnie dzis nie wspomnial ani raz

- tez! Niech widzi jaka jestem dobroduszna ...i ze wybaczac umiem zanim jeszcze powie "sorry kropko"

DOBRANOC!

:-):-):-)
Dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...
Gosiu - ja też nie pamiętam choć minęło "tylko" 1,5 roku - ale może się obkurcza macica i stąd ból a nie pęcherz
Stroi się wejście do domu pani młodej i pana młodego - w tym przypadku do klatki i do mieszkania młodej, bo młody wychodzi do ślubu z hotelu:-), przy tym się pije alkohol i imprezuje - robią to młodzi goście i jest niezła zabawa