reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień - do - bryyy :-D

Lilu, jestem w szoku... Koniecznie porozmawiaj ze swoim M... Może tak palnął pod wpływem kolegów, a wcale tak nie myśli? No, ale jeżeli jeszcze raz powtórzy Ci to samo, to nawet się nie zastanawiaj... Dasz sobie radę sama, bo jesteś silną Kobietką, a nie możesz pozwolić na to, żeby Cię tak traktował. Pomyśl o przyszłości, jak to może kiedyś wyglądać.... Przytulam ciepło.

Czesc dziewczyny
Jestem wiele do tyłu..
Elfa, dobrze, że jesteś. Zastanawiałam się co u Ciebie i jak się trzymasz.

Jak zabawa na weselichu?
Mam nadzieję, że się wybawiliście:tak:
Dziękuję, że pytasz :-) Jestem w szoku, bo mój M zdzierał parkiet, a nienawidzi tańczyć! Nie wiem, co mu się stało :-) Fakt jest faktem, że ręce mi powyrywał i nogi podeptał, bo on to ma dwie lewe do tańca, ale co tam, ważne, że tańczył i to duuuużooo :-) Ale ogólnie wesele dziwne. Tzn. takie inne, ja na takim nie byłam jeszcze, bo bez oczepin, zabaw i wszystko jakoś o innej porze niż zwykle. Takie bardziej przyjęcie z tańcami niż prawdziwe polskie wesele :-D No ale i tak było fajnie.

Idę do wanienki, zjeść coś, kawkę wypić i wracam do Was :-D

reklama
A ja wczoraj do 2 w nocy opowiadałam mojemu Pawłowi o Was.:tak:
Wzruszył sie bardzo i powiedział,że dzielne z Was dziewczyny :-)
A potem powiedział,że choćby mechanicznie bez namietności i polotu to bedziemy sie serduszkowac żeby mieć baby :tak::happy2:

Ehhh sie działo
Sexe16.gif

Dziękuję, że pytasz :-) Jestem w szoku, bo mój M zdzierał parkiet, a nienawidzi tańczyć! Nie wiem, co mu się stało :-) Fakt jest faktem, że ręce mi powyrywał i nogi podeptał, bo on to ma dwie lewe do tańca, ale co tam, ważne, że tańczył i to duuuużooo :-) Ale ogólnie wesele dziwne. Tzn. takie inne, ja na takim nie byłam jeszcze, bo bez oczepin, zabaw i wszystko jakoś o innej porze niż zwykle. Takie bardziej przyjęcie z tańcami niż prawdziwe polskie wesele :-D No ale i tak było fajnie.

Idę do wanienki, zjeść coś, kawkę wypić i wracam do Was :-D

Rzeczywiście dziwne - ciekawe jak będzie na tym, na które my idziemy - zrobiliśmy z moją siostrą taką niespodziankę - robiłam to wcześniej mojej siostrze już na weselu - po oczepinach młodzi siadają na środku sali, przed nimi kładziemy serce (takie wycięte z płyty pilśniowej i pomalowane na czerwono), przyciemnia sie światło i wszyscy goście dostają podgrzewacze, które zapalone stawia się na tym sercu - każdy podchodzi i stawia a w tle leci piosenka, którą wszyscy śpiewają (oczywiście o miłości;-)) - my będziemy śpiewać Farbę bo to pewnie większość zna i zespół też z reguły gra to na weselu:tak:

A potem powiedział,że choćby mechanicznie bez namietności i polotu to bedziemy sie serduszkowac żeby mieć baby :tak::happy2:

Ehhh sie działo
Sexe16.gif

Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka":-p seks codziennie ;-)

Ehhh sie działo
Sexe16.gif
ja też czasami opowiadam mojemu o was:sorry2: i też widze ze sie bardziej stara jak sie nasluchal jak może sie dlugo nie udawac i jakie tragedie czasami są......:zawstydzona/y:
az zdziwiony czasami jest jakbym historie zkosmosu wymyslala hihi:-)

Rzeczywiście dziwne - ciekawe jak będzie na tym, na które my idziemy - zrobiliśmy z moją siostrą taką niespodziankę - robiłam to wcześniej mojej siostrze już na weselu - po oczepinach młodzi siadają na środku sali, przed nimi kładziemy serce (takie wycięte z płyty pilśniowej i pomalowane na czerwono), przyciemnia sie światło i wszyscy goście dostają podgrzewacze, które zapalone stawia się na tym sercu - każdy podchodzi i stawia a w tle leci piosenka, którą wszyscy śpiewają (oczywiście o miłości;-)) - my będziemy śpiewać Farbę bo to pewnie większość zna i zespół też z reguły gra to na weselu:tak:
eeejjjjjj dlaczego cie nie bylo na moim weselu ????!!!????:zawstydzona/y:
ja też bym takie cos chciala....:-D

Fajny pomysł i z pewnością wzruszający :-) Ja tam lubię wesela, na których dużo się dzieje, bo same tańce, to owszem, ale trochę śmiechu, zabawy, wzruszeń też jest potrzebne.

reklama
wlasnie ogladalam twoj wykresik i rzeczywiscie tmpka lekko spadla... ja sie za bardzo na tym jeszcze nie znam ale trzymam kciuki :tak: a test owu juz sama nie wiem, teraz zamierzam sobie kupic testy owu ale z apteki nie z allegro izobacze czy jakas jest roznica...
kochana ja najpierw kupilam sobie paskowe i szczerze bylam z nich nie wiem czy zadowolona co raz zaczelam testowac po owulce bo sie pospieszyla a potem juz mi braklo i kupilam takie
Kasetowy Test Owulacyjny Testy Owulacyjne PROMOCJA (661966160) - Aukcje internetowe Allegro
i z tych jestem bardzo zadowolona.. moze ciut drozsze ale warto bylo.. odnosnie wykresu wyglada ze trafilismy dokladnie w owulke ale z naszym szczesciem i takim sobie nasieniem pewnie to bylo za malo.. w kazdym razie nie mam zadnych objawow ani na to ani na to.. no chyba ze liczyc bol piersi ale co miesiac tak mam..

Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka":-p seks codziennie ;-)
u mnie ten plan sie nie sprawdzil.. bylo co dzienni i lipa.. niestety my musimy sobie dawkowac życiodajny płyn..

Do góry