reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Laski - bez przesadyzmu :-D pamiętajcie że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ;-) Czasem człowiek musi bo inaczej się udusi.. sama zezarlam kilka mcmackow w ciazy i jakos jestesmy w dwupaku...
HOT DOG domowu - palce lizac - i jaka to roznica.. hot dog czy miesko z bulka?????? Jedz miesko bedziesz zdrowsza a i hematokryt bedzie wyzszy...
...ale ja tez uwazam,ze wszystko dla ludzi :baffled: skoro nasze mamy jadly na co mialy ochote, pily kawke ale z umiarem i wyroslysmy na takie silne babki to chyba jest OK a HOTDOG raz na jakis czas nikogo nie zabil...
Rozmawialam wczoraj z M na ten caly temat,powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle, ze ja sie nie zmienie bo na lepsza juz nie dam rady i ze wlasnie chyba jestem dla niego zadobra :sorry2:
bo zawsze z mojej strony bylo wszystko na tak...
...i co on na to???????????

reklama
PYTANKO

Zrobilam testa i ta druga krecha jest troszenke bledsza od kontrolnej (tyci, tyci), czy powinnam traktowa jutrzejszy dzien jako owulacyjny czy powtorzyc test jutro i traktowac wtorek jako dzien "O"???

Lilu, dobrze, że powiedziałaś M, co czujesz. Ale co on na to wszystko poza tym, że nie brał pod uwagę opinii innych?

I co na to wszystko M?:-) Kurka a dlaczego to Ty masz się wyprowadzic? SKoro jemu coś nie pasuje to niech on się wyprowadzi:-D

Ale świetnie to napisałaś, podoba mi się:tak:

W sumie powiedzial ze on wie ze nie powinnien sluchac kto cos gada ale to go zdzwilo ze nawet stara prukwa mu to powidziala... Powiedzial mi ze mam sie wiecej usmiechac i wychodzic do ludzi- to mu powiedzialam ze niech zapomni bo ja lizac wredyny ludziom dup nie bede i nie chce w naszym domu tych wrednych typow widziec, ze wiedzial jak mnie poznal jaka jestem ze ja mam swoje grono zaufanych przyjaciol a dla reszty jestem zamknieta i obojetna i ze nie bede udawac zajebiscie fajnej tylko po to zeby ktos mnie lubial...i temat sie zakonczyl :sorry2: wiec sprawa sie chyba wyjasnila :tak: teraz tylko zobacze jak zareaguje na to jak pojade po tej starej bo na to zasluzyla :wściekła/y: Qurwa nie wiem z kad sie biora tacy ludzie, czy robia to poprostu z zazdrosci czy co ? bo to dla mnie jest niepojete zeby wpierd... sie w zwiazek innych.

Ostatnia edycja:
W sumie powedzial ze on wie ze nie powinnien sluchac kto cos gada ale to go zdzwilo ze nawet stara prukwa mu to powidziala... Powiedzial mi ze mam sie wiecej usmiechac i wychodzic do ludzi- to mu powedzialam ze niech zapomni bo ja lizac wredyny ludziom dup nie bede i nie chce w naszym domu tych wrednych typow widziec, ze wiedzial jak mne poznal jaka jestem ze ja mam swoje grono zaufanych przyjaciol a dla reszty jestem zamknieta i obojetna i ze nie bede udawac zajebiscie fajnej tylko po to zeby ktos mnie lubial...i temat sie zakonczyl :sorry2: wiec sprawa sie chyba wyjasnila :tak: teraz tylko zobacze jak zareaguje na to ja pojade po tej starej bo na to zasluzyla :wściekła/y:
Przepraszam, ale czy nie wziął pod uwagę, że stare baby uwielbiają mieszać w cudzym życiu? Wybacz, ale coś takiego mnie po prostu wnerwia... Nienawidzę ludzi, którzy wpieprzają nos w cudze sprawy tylko po to, by porządnie namieszać...
A co do wyjścia do ludzi, to ja Cię rozumiem. Ja też nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi, którzy mają mnie gdzieś, nawet, jeśli to są dobrzy znajomi mojego M. Najlepiej się czuję wśród osób, które znam i z którymi szanujemy się nawzajem, a to tego potrzeba dużo czasu, także też nie prędko z przyjemnością zaczęłam się spotykać z przyjaciółmi M. Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.

Lilu po pierwsz-super, ze sie to jakos wyjasnilo, po drugie-dobrze, ze powiedzialas mu co czujesz, po trzecie-olej ta babe, nie waro i tak cie nie zrozumie "co glupie to nie uleczalne". Moja "kochana" tesciowa jak mnie poznala, widziala mnie przez nawet nie 5 min. i powiedziala mojemu M ze pewnie jestem leniem i nieukiem skoro spotykam sie z niem w srodku tygodnia :wściekła/y: GLUPIA KROWA ale to sobie odpuscilam, sa ludzie i ludziska mozna prowadzic dyskusje tylko z tymi, ktozy maja cos pod czaszka. A ona widocznie nie mam cos jak moja tesciowa. OLEJ

Lilu - pewnie ze olej ta babe,
DENERWOWAC SIE TO JEST MSCIC SIE NA WLASNYM ZDROWIU ZA GLUPOTE INNYCH
czy ona jest tego warta. Trzymaj do M fason jeszcze przez jakis czas bo im wolniej krew krazy i musza to dluzej przemysliwac. I albo dotrze albo niech spada na drzewo. Ale ty sie nie daj i badz zaciekla. Pokaz mu jaki masz do tego stosunek jeszcze kilka razy i albo to zaakceptuje alo nie...

Dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...

hej Dziewczyny

Gosia mnie tez bolal po zabiegu i pecherz i nawet jelita to wszystko jest ze soba powiazane, mnie tak dlugo bolalo, ze po 2 tygodniach dostalam drugi antybiotyk, pierwszy mialam nie dobrany i zle podzialal mi na zoladek, dlatego mogl miec oslabiona dzialanie....
Ja dopiero po 2 tygodniach po zabiegau zaczelam sie czuc lepiej i przestalam plamic

reklama
Gosiaczek a jak ty sie dzisiaj czujesz???
juz niezle nawet ale nie chcialo mi sie ani dzis ani wczoraj wychodzic z domu - leze, pisze z wami i ogladam pudelko TV - coraz mniej boli...
hej Dziewczyny

Gosia mnie tez bolal po zabiegu i pecherz i nawet jelita to wszystko jest ze soba powiazane, mnie tak dlugo bolalo, ze po 2 tygodniach dostalam drugi antybiotyk, pierwszy mialam nie dobrany i zle podzialal mi na zoladek, dlatego mogl miec oslabiona dzialanie....
Ja dopiero po 2 tygodniach po zabiegau zaczelam sie czuc lepiej i przestalam plamic
witaj, no to jest w sumie logiczne...a czy ty juz mialas pierwsza @ po zabiegu czy jeszcze czekasz??

Do góry