reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Eve, hmmmm to ty robiłas teścior wczoraj?? Ni pisałaś nic (albo mi umknęło). Kurczę, ta temperatura spadła brzydko:(:(
Olesiu, będzie dobrze. na która idziesz na konsultacje??

Wogole dziwnie idzie w dol od poczatku prawie...hmm juz jej odpisalam ze faza lutelalna moze sie przeciagnac czasem badz jak sie owu przesunela to tez...ale ja nie wiem wg tego wykresu kiedy ta owu byla??

reklama
biorę się za jakąś robotę...w końcu. Ale gdyby mi się chciało jak mi się nie chce....
Miałam imprezowy weekend. W sobote imieniny taty, wczoraj bratowe. Kurka, całe wakacje to jedna wielka imprezka: im. taty, później Małgorzaty, później Anny (siostra i bratowa), później moje (ur. i imieniny), w miedzyczasie 3rocznica poznania się z M., urodziny mojej siostrzenicy...Ufff. Nic tylko chodzić i imprezować:D

Ja, tak jak powiedziały dwie "życzliwe" doradczynie jestem w tym temacie niedouczona i nie potrafie analizowac wykresów. I nie mam zamiaru się tego uczyc (przynajmniej na razie) bo mnie to cholernie stresuje:(:(

Aaaa czuje sie jak to mowia 7-8mc jest kryzysowy, u mnie wiele dziewczyn w 7mc wlasnie ze juz by chcialo rodzic czy zeby ciaza trwala nie 9 ale 7 mc :-) tez mi sie cos ciagnie, w nocy mam koszmary :-( co noc jakis sen ze maly owiniety pepowina i sie udusil potem cos gdzies przeczytalam przez przypadek <nie krzyczec> i takie skutki...A brzus w Avatarku stary sprzed mc :-):-) choc mi sie wydaje ze juz az tak nie rosnie, od ostatniej wizyty przytylam 400g a byla 4 tyg temu, z czego dzidzius teraz przybiera 200-300g / tydzien :-)
Czuje sie w miare jak nie ma tych upalow a tak to sapie, dysze, jak siade na sofe ciezko wstac :-p no i mdlosci jak nie bylo cala ciaze to teraz sie zaczely i potrafi muuuuulic caly dzien i cala noc, lacznie z zygankiem...coz ...nie bylo w 1 trymestrze jest w 3 jakaz ja jestem nie ksiazkowa ciaza :-)
Kochana wspolczuje ci z tymi mdlosciami, ale jesli to cie pocieszy moja szwagierka miala je przez cala ciaze :baffled: Kurde, ze musimy je miec...3mam kciuki za wizyte, bedzie dobrze, a snami sie nie przejmuj to tylko wymysl naszej wyobrazni a i odzwierciedlenie naszych lekow i przezyc z dnia poprzedniego. Glowa do gory bedzie JEST ok.

dla poprawy humorku
Stara para zginęła w wypadku samochodowym i została zabrana w drogę do nieba przez św. Piotra:
- Tutaj macie mieszkanie nad morzem, tam są korty tenisowe, basen i dwa pola golfowe. Jeśli byście chcieli coś przekąsić, tu możecie pójść do któregoś z barów.
- Cholera, Gloria - syknął starszy pan, kiedy św. Piotr odszedł - mogliśmy być tu 10 lat temu, gdybyś nie usłyszała o tych przeklętych otrębach, kiełkach pszenicy i dietach odchudzających!

Dziewczyny mam pytanie...Jak nadmiar estrogenów może wpływać na zachodzenie w ciążę albo nieutrzymywanie jej?
Wiecie może? Bo nigdzie nie mogę się doszukać..

ja dziewczynki juz zglupialam ... a @ kompletnie nie czuje :dry::sorry2: cycki pobolewaja po bokach szyjka zamknieta i wysoko :confused: a temp sobie tak idzie to w gore to w dol :dry:
testa wczoraj walnelam ale o czulosci 25 j. lezal se tak to go zrobilam nic wam nie pisalam wczesniej bo nie bylo sensu :dry: moze jutro pojde na progesteron :dry::confused:

Martynko ja tez trzymam kciuki!

Kochana wspolczuje ci z tymi mdlosciami, ale jesli to cie pocieszy moja szwagierka miala je przez cala ciaze :baffled: Kurde, ze musimy je miec...3mam kciuki za wizyte, bedzie dobrze, a snami sie nie przejmuj to tylko wymysl naszej wyobrazni a i odzwierciedlenie naszych lekow i przezyc z dnia poprzedniego. Glowa do gory bedzie JEST ok.

Dzieki Slonce :-) i za wiadomosc na n-k...wiesz musialam Ci to napisac bo jak sie tu naczytalam o tych udach to juz mialam mega pojecie i wrazenie a tu prosze :-p... co do mdlosci przez 1 ciaze tez mialam bite 9 mc, jeszcze moze nikt w to nie uwierzy ale na porodowce zwracalam jak lezalam i mi robili juz CC bo nie moglam urodzic...masaaaaaaakra, bez woreczka sie nie ruszalam :-)

reklama
hej kochane.. co tam u was?? ja tak podczytuje i podczytuje i czekam na wyniki betki Martynki :-):-):-) chyba jak kazda tutaj z nas :-):-):-D:-D hihihihi ja jeszcze troche mam do uwulki ale jakos mam zle przeczucie... ze i tak nic z tego nie bedzie... wczesniej do owulki bylo ok... tydzien po owulce do okresu bylo gorzej bo dola lapalam... a ten cykl to masakra... jeszcze nawet owulki nie mialam a juz dola mam :confused::confused::baffled::baffled:

Do góry