reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć babki!

Wpadam się tylko przywitać,żebyście znowu na mnie nie krzyczały.
I pochwalić się,że moje mdłości jednak sobie poszły. Oby na zawsze:tak::tak::tak:
Teraz tylko mam przymusowe spanko w środku dnia. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam i minęło pod koniec pierwszego trymestru. ;-)

reklama
Badaicka jak tu spokojnie czytać forum, jak Ty takie cuda pokazujesz? Ja co prawda z ciast najbardziej lubię teraz ogórka kiszonego, ale oglądając Twoje cuda mam ślinotok:-D

Cześć babki!

Wpadam się tylko przywitać,żebyście znowu na mnie nie krzyczały.
I pochwalić się,że moje mdłości jednak sobie poszły. Oby na zawsze:tak::tak::tak:
Teraz tylko mam przymusowe spanko w środku dnia. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam i minęło pod koniec pierwszego trymestru. ;-)

Super Loree ze dalas znak i ze mdlosci polazly w sina dal......w siną dal....do kochasia:-)....:-)
A wiesz ze Ty ze snu budzisz sie coraz piekniejsza...wiec uwazaj z tym spaniem, zebys nie przegiela:tak:;-):tak:
USCISKI!!!!

Zajaczku-czy mozesz byc od dzis poziomka?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=msDgE_7MWx0"]YouTube - Zając Poziomka Klip[/ame]

reklama
Widzisz Badaicka jaka ja zakręcona jestem? Jak widzę ciasto to myślę Badaicka:-):-):-)

Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)

Do góry