reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MARTYNKO Kochana,sa wakacje jezeli macie mozliwosc wyjedzcie gdzies z M,gdziekolwiek i nawet na weekend,odpocznijcie psychicznie,uporajcie sie z myslami i dalej do walki o maluszka! moze jednak IVF? na moje nie ma sensy wydawac kasy na IUI..moze warto przeznaczyc te pieniazki na cos bardziej pewnego,co?takie jest moje zdanie.

Ostatnia edycja:
Bernadko-buziaczek!!!! chyba sie z Toba nie witalam z Asiq i Patrysia tez jeszcze nie...:zawstydzona/y: cmok, cmok!
a witaj kochana dla Ciebie również buziaczek **
Hej!
U mnie prawdziwy 13 pech ...beta 1< znowu dupa...nie wiem co dalej nie mam nawet sił już płakać...
nie wiem co napisać tak bardzo wierzyłam że sie Wam udało top takie nie spawiedliwe przytulam cię mocno

Lolitko u nas oliga.....spermia i niby tylko to a aż to!
Romeczko żeby wyjechać trzeba mieć pieniążki a my już wydaliśmy 4000 zł na IUI ...ale na weekend napewno się uda!

Lolitko u nas oliga.....spermia i niby tylko to a aż to!
Romeczko żeby wyjechać trzeba mieć pieniążki a my już wydaliśmy 4000 zł na IUI ...ale na weekend napewno się uda!

Skarbie ja nie wymyslam nie wiadomo jakich wczasow,weekend wystarczy,zeby sie odprezyc a uwierz mi ze dobrze by Wam to zrobilo,chociazby psychicznie!
jestem z Toba ciotka!!!

Oto wyniki:
wygląd : prawidłowy
objętość : 4,8
lepkość: +
ph :7
ogólny % ruchliwych : 50
ruchliwość postępowa:%
-szybka lineralna 15 norma:>25
b)wolna linearna i nielinearna 25
c) brak ruchliwosci postepowej 10
d) brak ruchu wogole 50 norma:< 50
Zywotnosc plemnikow w procentach
Zywych 52 norma> 50
Liczba plemnikow w ml
6880 000 norma:>20 000 000
ogolna liczba plemnikow w ejakulacie/ml
33 000 000 norma >40 000 000

podpis: oligoasthenozoospermia
Morfologia:
główki: prawidłowe 13%, duze 2%, male 0%, stożkowate 53%, gruszkowate 24%, okrągłe 2%, amorficzne 4%, rozdwojone 2%,
wstawki: nieprawidłowe 16%, krople cytopl. 5%,
witki: nieprawidlowe 7%,
inne komórki:
spermatogenezy: 4% przy normie < 10%
leukocyty 0,2x10exp6/ml
erytrocyty 0
kom. nabłonka 0
ogólny odsetek prawidłowych 7% przy normie >30%

reklama
Martynka nie wiem co powiedziec jak wchodzilam to mnie brzuch az bolal tak trzymalam kciuki a tu taka dupa kochana nie poddajemy sie nie wiem co mam ci napisac przykro mi i sciskam mocno:(

Do góry