reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Muszę na chwilkę Was opuścić i pojechać z M po samochód na warsztat:tak:
Kto mi chce podkraść moją skuteczną metodę na serduszkowanie codziennie ;-);-);-);-)
Kinguś - przpraszam - napisałam, że to metoda na "Agneisiaka" i zapomniałam, że to Ty pierwsza ją odkryłaś - teraz musisz opatentować i tantiemy zbierać:-D:-D:-D
Mam do was prosbe - chce isc do apteki po jakies witaminki, cynki i takie tam... podpowiedzcie mi co powinnam kupic tak na pierwszy rzut zeby sie troche poreperowac...
Gosiu - ja myślę, że kwas foliowy i magnez z B6 wystarczy:tak:
Kropeczko - muszę dzisiaj lub jutro podejść po wynik tego badania (test podwójny Prisca) boje się iść, chociaż w głowie sobie już ustawiłam że dzidzia jest zdrowa:tak::tak::tak: i przestałam się martwić
Kanka - i odebrałas wynik - mam nadzieję, ze dobry:sorry2:
dzieki dziewczynki no i powiedzialam basta moj m idzie na badania i koniec nie mam zamiaru sie znowu co miesiac denerwowac i zastanawiac czemu znowu klapa bedzie dobrze musi byc nie ma innej opcji nowy cykl nowe staranka :*
i prawidłowo:-)
:szok::szok::szok: ciekawe czy lekarze też to czytali:szok:
Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.
:-D:-D:-D:-):-):-):-D:-D:-D
Wpadam się tylko przywitać,żebyście znowu na mnie nie krzyczały.
I pochwalić się,że moje mdłości jednak sobie poszły. Oby na zawsze:tak::tak::tak:
Teraz tylko mam przymusowe spanko w środku dnia. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam i minęło pod koniec pierwszego trymestru. ;-)
Loree - czyli ja się myliłam a Ty mówiłaś dobrze - i dobrze:tak::-)
Kropeczko dawno temu obiecałam wrzucić fotkę córci,żebyś nie krzyczała na mnie ;-)
no tak - jak mnie nie ma to Loree wrzuca fotki i ja znowu nie widziałam...buuuuuuuu:-(
Dzięki za komplementy. Zaraz wrzucę jedno z moich ulubionych zdjęć. Jest z grudnia, więc nie aktualne, ale je uwielbiam.
kolejne - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
Mam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę. Zrobię ją jutro rano najpewniej, bo dziś już nie zdąrzę.

Joasiu - zrób betę i będziesz mieć pewność - z testami różnie bywa:tak:

zmykam - do potem

Marzenko - a skąd masz pewność, że tylko z lewego masz owulację:sorry2:
bo jak bylam na monitoringu 2 razy to mi gin powiedzial ze lewego byla az sie zdziwilam bo mnie zawsze prawy napieprza ale w tamtym cyklu dokladniej sie wsluchalam i lewy mnie boli dokladnie w owulacje ale lekko a prawy kilka dni:confused:

martynko no tak strasznie mi przykro!!! tak liczylam ze teraz sie uda......:zawstydzona/y: jejq przytulam kochana :**

Martynko przykro mi bardzo...

A tak w ogóle to witam po kilkudniowej przerwie związanej z weselem mojego braciszka.
Wklejam kilka fotek.
Młodzi.
Ja z mamą.
Ja z mężulem.

reklama
Witam witam:-):-):-)
Ale u mnie pogoda...niech ją chudy Mojżesz:-D
Dzis na razie spokój więc was poczytałam...

Martynko, nie martw się na zapas. Już CI mówiłam - ja się pomartwię za Ciebie jakby co:-)

No to super:-):-):-) Aż Ci zazdroszczę:-)

No wymiękłam przy tych ikonkach:-D:-D:-D
Co to za ważny dzień w czwartek???:-) pisz szybko
Kibelek działa??

Cześć Andziu, jak zwykle nie zapomniałaś o nas:-):-) WIesz co, masz zagwozdkę z tym weselem. Teża nie wiem czy bym poszła:baffled:

:-D:-D:-D:-D noż się uśmiałam z rana:-)
Hanka nie daj się...albo się daj (żeby Ci dobrą opinię wystawiła) ale na koniec ją zmieszaj z błotem!!!! Żeby jakiś psi pomiot Tobą szargał:wściekła/y:
Hanka, jakbyś sie nie seksiła PIĘĆ, powtarzam PIĘĆ tygodni też byś nie czekała:-D:-D

Madziu..... ty wiesz co:-):-):-) Dzięki za kciuki

Mój M. nie pali, ale browar niestety codziennie (albo prawie codziennie) i niestety z tym nie umiem walczyć. Na początku też uważał że wszystko pójdzie gładko. Nie nogłam go przekonac do brania Androvitu. Teraz troche inaczej podchodzi. WIem że chce bardzo, ale dla niego to sa półśrodki:-(
Bernadko, nie wymagasz od niego za duzo....I nie pozwalaj sobie na teksty w stylu - jakby wiedział to by CIę rzucił:wściekła/y: To dla niego piwo i fajki sa ważniejsze niż żona?!?!? mój tez ma różne argumenty, ale za taki chyba bym mu przyłozyła:wściekła/y:
I każ mu zrobic badania nasienia...Niech zobaczy przez co musisz ty przechodzić!!! wydrukuj jakis mądry artykół o tym w ilu procentach sa faceci odpowiedzialni za problemy z zajściem w ciąże i niech sobie nie mysli że może Cię samą zostawic z problemem...
A przerwa w starankach myslę że dobrze Ci zrobi. Młody lachonik jesteś:-) Poza tym musisz opiekowac się mamą,jesteś przemęczona... A właśnie, jak sie czujesz??

Ja tez chcę kawkę;):)

Cześć Kropeczkuś:-):-):-) Dziś spoko:-):-) z rana luuuuzzz, teraz gorzej dlatego odpisuję i odpisuję....
Ja jescze nie piłam kawki więc możemy razem się napić:-)
Dobrze że nóżka dobrzeje, powoli bo powoli. ALe jak mówi O.Prowadzący " Alleluja i do przodu":-)
No własnie, gdzie Loree...i Co z Elfą??

Ten Twój mąż to niezłe Ciacho jest.:-) Domowy test?? a cóż to takiego?? Trzymam kciuki za badania....My robilismy ponad m-c temu...Hard core na maksa;-)

Uffff...Skończyłam
Gosieńko, przytulam jeszcze raz:-:)-(
Buziaki dla: Badaickiej, Mari, Kropeczki, Sandrahaha, Zaniepokojonej, Marzennixx, Hanki, Eve, Nektarynki, Sisi, Asiqa, Wikuli, Andzi_S, Romki, Kroptusi, Patrysi, Agniesiaka, Kingusi, Passinby, Kaprychy (gdzie ty cholerko jedna), Niuni, Lolitki, Martynki (nawet dwa:-)), BABO, PM, Kanki, Szafirka, Madzi, Olicy, Olapolap(ta tez gdzieś zniknęła), Olesi, Kingusi, Katarzynki, Lilu....
Jeśli kogos pominęłam...wybaczcie:-)

Buziaczki;-)

Do góry