reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

kochane ja juz nie wiem co jest rano wam pisalam ze dostalam no bo tak bylo czerwone na papierze w dniu spodziewanej ale jest juz wieczor a ona sie nie rozkreca mialam tylko taka plamke na podpasce i teraz nic takjakby lekko brazowy sluz ale to nie @ niewiem co jest w sumie prubowalam w srodku sprawdzic co i jak ale nawet palca nie wcisne tak zapuchla juz cala glupia jestem piersi bola strasznie a nic sie nie dzieje:confused::no:

reklama
kochane ja juz nie wiem co jest rano wam pisalam ze dostalam no bo tak bylo czerwone na papierze w dniu spodziewanej ale jest juz wieczor a ona sie nie rozkreca mialam tylko taka plamke na podpasce i teraz nic takjakby lekko brazowy sluz ale to nie @ niewiem co jest w sumie prubowalam w srodku sprawdzic co i jak ale nawet palca nie wcisne tak zapuchla juz cala glupia jestem piersi bola strasznie a nic sie nie dzieje:confused::no:

A moze to...:tak:

Hei moje kochane!!!
Cud sie stal!!!
Jestem w ciazy..nie moge uwiezyc...i to przed samym IFV..nie dowiary...A ja mialam hormony zaczynac za 3 tyg do in vitro????:-)
Wczoraj test wykazal 2 krechy sa i to tlusiutkie,teraz rano tez to samo:-)
Kiepsko spalam bo jeszcze ta mysl do mnie nie moze dojsc!!!
I TEN KTO MOWI ZE TO PRZYJDZIE NIESPODZIEWANIE MA RACJE..KUZWA RACJE!!!
Staralismy sie 11 miesiecy i juz byla zalamka i prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No coz dzisiaj dzwonie do lekarza i umawiam sie na wizyte!!!!:-)
A cycki mam tak wielkie ze jak bym sobie sylikon wstawila...i tak troszke lecialo brazowe przez 3 dni..a teraz juz kompletnie nic...:-)
Zbieram sie do pracy...oj nie moge uwierzyc!!!
Tesknie ogromnie za moimi psiapsiukami!!!CMOK,CMOK.CMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje:tak:

Hej dziewczynki :-)

Hej!
U mnie prawdziwy 13 pech ...beta 1< znowu dupa...nie wiem co dalej nie mam nawet sił już płakać...
Kochanie bardzo mi przykro... Przytulam mocno....

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-)
Dziękuję, wzajemnie :-)

I tak trzymać - w końcu "letni czas" jest;-) ja w tym tygodniu wesele, za tydzień weekend u kuzyna na imprezce nad jesiorkiem, za 2 tygodnie imprezka u babci na wsi - tzn. spęd rodzinny, który uwielbiam - zjeżdża się nas około 30 osób - i cała wieś słyszy jak śpiewamy;-)
potem mamy zasłużony urlop i wyjazd w góry a potem to myślę, że się jeszcze kalendarz zapełni:tak:
Uuuu, to rzeczywiście imprezowo się zapowiada :-D:-D:-D

A tak w ogóle to witam po kilkudniowej przerwie związanej z weselem mojego braciszka.
Wklejam kilka fotek.
Młodzi.
Ja z mamą.
Ja z mężulem.
Ślicznie zdjęcia :-)

reklama
Do góry