P
patrysia*
Gość
jeszcze takie
![]()
![]()
śliczne te zdjęcia:-)wiesz chyba podkradne twój pomysł i też ze skarpetkami zrobie jak brzuszek będzie większy

lubie te wszystkie emotikonki
LASKI a widzialyscie too..?MOZE MOGE POMOC...taki watek zalorzyl jakis koles..i o to co napisal.."Witam. Jesli chcesz mieć dziecko, moge Cię zapłodnić.Jestem żonatym ,zadbanym i inteligentnym facetem, który wzamian za fajny sex może Ci pomóc w zapłodnieniu.Oczywiście spotkanie tylko w jednym celu.Pełna dyskrecja i anonimowośc działająca w dwie strony.Ja mam fajną coreczkę i wiem jakie to szczeście.Pozdrawiam zaplodnie80@wp.pl"
jakies chetne hahhahahahahah
dobra a potem wszystkie mu alimenty zrobimy to chłopinie się odechce kobiety zapładniać
a tak swoją drogą mam nadzieję że ten gosciu nie mówi na poważnie bo wtedy szkoda mi córeczki i żony i wogóle jakiś kretyn jak chce se to niech idzie na kurewki a jak tak bardzo chce oddać sperme to jest od tego "bank spermy"(chyba tak to się nazywa) jakiś dupek moim zdaniem najlepiej wykasować ten wątek niech spada na drzewo
Witam Was Moje Kobitki:-)Jestem juz od 4.50 w Norwegii,jest super,a jak narazie nie jest cięzkoZaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania
Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze
Buziaczki;-)
Moja siostrzyczka:-):-):-)jak miło cię widzieć tu na forum(ach bo tylko to mi zostało:-()bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze:-)oby tak dalej:-)
Zaczełam dzisiaj prace i juz miałam 3 sprzątania
Z jezykiem jak narazie idzie,ale czas pokaze
a jak tam mężuś?? jestes z nim czy sama znowu???
wsio zainstalowalam jeszcze raz ale jednak nie ruszyl ... pewnie znowu brakuje jakis codekow
to i cialko zolte po takim pecherzyku jest "wadliwe".