reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny - szalejecie z tymi emotkami:-)

Fajne, takie wesołe są te posty:tak:

Magda zapoczątkowała a teraz są prawie w każdym poście;-)
A bo ja tak lubie jak jest kolorowo i coś sie dzieje :-D Po za tym czasem mozna bez słów wyrazić swoje emocje,to co sie czuje i myśli ;-)

No to teraz juz na 100%zmykam:tak:Buziaczki dla Was wszystkich:-p;-):-)Odezwe się jak tylko będe mogła:tak:Papa
Pa BUZIOLE. Bezpiecznej drogi

reklama
Ja też znikam powiesic pranko i na chwilke z młoda na podwórko póki jeszcze ukropu nie ma
Coucou24.gif

Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu.Wczoraj miałam zabieg .fizycznie czuje sie dobrze gorzej psychicznie .miałam robione wszystkie badania wyszly ok.Nie cche sie załamywac .Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Pozdrawiam
Aneta

no nie ...ku...nie możliwe! a ja byłam pewna że u niej jest fasolka!
Triste20.gif

ja jego normalnie nie mam słów:-(ach co za testy może jednak wtedy ma coś z hormonami:-(mi nigdy od tak nie pokazały się 2 kreski niekapuje już tego no cóż kciuki za obrone:tak:

Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu.Wczoraj miałam zabieg .fizycznie czuje sie dobrze gorzej psychicznie .miałam robione wszystkie badania wyszly ok.Nie cche sie załamywac .Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Pozdrawiam
Aneta

ojejku tak mi przykro:-:)-:)-:)-:)-(ciesze się że jesteś optymistycznie nastawiona i życze aby za te 3 miesiące staranka były owocne

Dzień - do - bry! Ale mam lenia... Dopiero co zwlekliśmy się z łóżka. Za oknem pięknie, ale za gorąco trochę. Kawkę muszę wypić, to może mi się zachce cokolwiek. Jak macie ochotę to zapraszam na kawusię, choć widzę, że Wy ranne ptaszki i już po kawce jesteście :-D

świetne :-D

Olcia nie płacz wrazie czego to Marzenka zawsze może szybko otworzyc te drzwi jak piany bedzie juz za dużo, nic jej sie nie stanie ;-);-);-):-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja sie wyglupiam i wciaz przerabiam urlopowe zdjecia
Hehe, fajne :-D Od początku mi się ta fotka podobała :-)

Dzień Doberek:-)Jeszcze na chwilke zajrzałam do Was.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.:no:Straszne:szok:Jak mojej siostry maz sie dowiedział o tym,to musiał wrócic z Szwecji wkoncu to jego rodzina:-:)no::szok:
O matko... Straszna tragedia..

Wieści od Marzenki - porannego testu brak, @ przylazła
NonNon18.gif

Ale chociaż za obronę trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie, że trzymamy i to mocno!
A z powodu @ przytulam.

Witam dziewczynki
Pozdrawiam
Aneta
Bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana..

Dzień dobry :-)
A DO MNIE PRZYLAZŁA @ :-(
Przytulam

Dziewczyny pytanie, czy glowa moze bolec od nadmiary cukru w organizmie?????
Jak ostatnio piłam glukozę to mnie głowa strasznie rozbolała ;-)
A moja sasiadka na dzisiaj ma termin :-D i pojechała rano do szpitala bo czuła że cos sie zaczyna a ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści :baffled:
I jak?

kupiłam pasek do spodni taki z dużą klamra
No i super:-)

ha ha...:) z dobrymi wieściami wchodzę..zaczęły mi się dni płodne, a mężuś sobie przerąbał u mnie więc wieczór będzie milusi - staranka!!!!
Do dzieła :-D:-D:-D

Zadzwonili z tej firmy, w ktorej bylam w poniedzialek na rozmowie i powiedzieli mi, ze mi dziekuja :-(
Ich strata ;-);-)Znajdziesz lepszą :tak::tak:

Kingus trzymam kciuki za wizyte u gin czekamy na dobre wuiesci o kini:tak:
Już byłam, wszystko ok. Usg mamy 16.07;-)

oto moje dzisiejsze "wypociny"
Super:-)

Powiedzcie mi proszę, jaką wielkość powinien osiągnąć pęcherzyk graffa żeby była owulka?? Mój ma 10mm (12dc) i lekarz powiedział że cykl stracony :hmm:
Może urośnie jeszcze, co?? :zawstydzona/y:
Około 20 mm ale i tak próbujcie :tak::tak:

Śliczna ta córcia - taka kruszynka - a dla towarzystwa były inne kloleżanki z dziećmi - w sumie 6 córek:szok: z czego najstarsza 5 lat, potem 4 latka i potem już same maluszki przed roczkiem:tak: - wszystkie cudowne;-)
To zatrzęsienie dziewczynek ;-);-)

U mnie nadal nie ma @ :dry: testu nie robilam, jestem cierpliwa ( chyba pierwszy raz w zyciu :shocked2:)
Witaj Lilu:-D

.Jest u mnie moja siostra najstarsza która sie dowiedziała ze w mieszkaniu jednorodzinnym spłoneła jej tesciowa,szwagier i wujek,a młodszy szwagier w wieku 17lat,babcia i taki strazak zostali ranni.:no:
O matko :szok::szok:

no i niech teraz mi ktoś wyjaśni jak debilowi.
NonNon05.gif
.jak to możliwe że test pokazuje ciążę a dwa dni później przyhcodzi @??? No nierozumiem tego - to po co do cholery te testy są?
Wychodzi, że testy są do du....

Witam dziewczynki
Dzisiała wlasnie wyszłam ze szpitala w tychach poroniłam w 6 tygodniu..Musze odczekać z 3 miesiace i starac sie o ukochanego dzidziusia
Witaj. Bardzo mi przykro.
Ja poroniłam w październiku w 8tc a teraz mam termin porodu na październik.
Nie trać nadziei.

A ja dziś muszę zrobić porządki w szafie przejrzeć rzeczy, które już są za małe :baffled:
a później pojedziemy do sklepu bo chce sobie adidaski kupić.

Marzenko kochanie, przytulam Cię mocno Ty wiesz...
Trzymam kciuki za obronę

Ostatnia edycja:
Też wieczornie się witam:-)

Zaniepokojona - uratowałaś mi dzisiaj głowę tym pomysłem na prezent (pasek), zapomniałam o urodzinach M:szok:!!! Jak usłyszałam, że jest dziś dzień niepodległości to zamarłam i mi się przypomniało....
Nie obchodzimy jakoś wyjątkowo tych urodzin, ale miałam super prezent!!!
Tak więc dzień uratowany, nie kupiłam pierdoły tylko świetny prezent - Buziaki dla Ciebie:tak: Dzięki za inspiracje
bardzo sie cieszę Kanka ze Ci nieświadomie pomogłam :-):-):-) całuski kochana ***
Śpicie, czy balujecie w ten ciepły piątkowy wieczór:confused:
ja balowałam do 3 nad tranem :szok::szok: a dziś wstałam o 11 :tak:;-):-D:-D
Witam dziewczynki
Pozdrawiam
Aneta
o matuchno jak mi przykro przytulam Cię mocno i oby te 3 miesiace szybko minęły i znów maluszek zamieszkał pod Twoim serduszkiem ale tym razem na całe szczęsliwe 9 miesięcy :tak:

Marzenix jak obrona?? przytulam z powodu @ jak to mozliwe to nie wiem :szok::szok:

Witam weekendowo i słonecznie :tak::tak:

MARZENKO 3mam kciuki za obronę...będzie 5 :tak::tak:;-)
A co do tego okresu to różnie bywa...znam przypadki w których dziewczyny miały normalny okres w pierwszych miesiącach ciąży. Chyba te testy coś znaczyły skoro nie masz problemów z hormonami o czym wspominała Lilu :confused: no już sama nie wiem. Ale przytulam mocno ;*;*;*;*;*

Witam dziewczynki
Pozdrawiam
Aneta

Bardzo mi przykro :-( ale wierzę że wszystko będzie dobrze i szybko doczekasz się fasolki :tak::tak:

Kinguś udanych zakupów ;-) jak wrócisz to się pochwal :-D
Lilu miłego dzionka....no i może masz już fasolkę co??? Może tym razem .....:tak:
Eve widzę że jednak nie masz dostępu do kompa....miejmy nadzieję że nie zrobiłaś mężowi krzywdy :-D:-D

Ciekawe co u Tikanis....pochłonięta dzidzią całkiem o nas zapomniała :-D

Miłego dnia i buziaki dla wszystkich ;*;*;*;*;*

Czesc kochana :-) Udanych zakupow :tak:

Witam weekendowo i słonecznie :tak::tak:

Lilu miłego dzionka....no i może masz już fasolkę co??? Może tym razem .....:tak:

Tobie rowniez kochana zycze milego dnia, a co do fasolki to jestem zdania " nie mozliwe " :zawstydzona/y:

dla wszystkiech :-):-)

Ja juz wysprzatalam prawie cale mieszkanie, pranko zrobione a teraz lece sie

Do potem

reklama
No i kurna nici z jeziorka, słoneczka, plaży i bikini, zachmurzyło się i ostro aniołki w niebie dają. A nie miało być w ogóle burzy:wściekła/y:

Do góry