reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a ja sie wyglupiam i wciaz przerabiam urlopowe zdjecia

Załączniki

• Jarek mowi ooooooooooooo.JPG
    Jarek mowi ooooooooooooo.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
ja mam strasznie nieregularne cykle, czasami czekalam na @ 4-6 miesiacy i tak dostawalam dopiero po wywolaniu :baffled: teraz ostatnio dostalam dwa razy samoistnie raz w 30 dc a drugi raz w 38 dc , wiec myslalam ze moze w koncu troszke uregulowal mi sie ten okres :dry: ale z tego co widze to dupa :wściekła/y:

A niech to no......
Kurcze moje cykle też powalone są ale ja to tak miedzy 30 a 34 dni mam :baffled:

ja mam jak w morde strzelil, mozna zakladu ustawiac 28dc 4-5 dni krwawienia, owul. 14-15dc i co i dupa zimna :wściekła/y:

Nawet mam zdjecie takiego (nie) ciazowego testa z II kreseczkami, zostawilam na pamiatke, hehe :]

Załączniki

• P8020180.jpg
    P8020180.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 45
  • P8020181.jpg
    P8020181.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
nie mam kochana nawet drzwi tylko zasłonke heheheh:-D
O kurczatko i tak własnie rozwaliłas cały mój misterny plan zorganizowania Ci wieczoru w pianie :baffled::-D

ja mam jak w morde strzelil, mozna zakladu ustawiac 28dc 4-5 dni krwawienia, owul. 14-15dc i co i dupa zimna :wściekła/y:
EE a może Ci się tylko tak wydaje,że jak w mordę strzelił ;-):-)

Nawet mam zdjecie takiego (nie) ciazowego testa z II kreseczkami, zostawilam na pamiatke, hehe :]
O KURCZĄTKO :szok::szok::szok::szok::szok:

Laseczki moje kochane ide sie wykapac i lulu spac bo mi troche winko do glowy weszlo a jutro do pracy. WIELKIE BUZIAKI
Marzekna skop im dupcie jutro, 3mam kciuki.

reklama
Do góry