reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jak w weekend wylądujemy nad jakąś wodą to wstawię wam fotkę jak dobrze teraz wyglądam. Powyżej 55 kg nie wchodzę.

He,he fajne :-):-):-)
Jak w weekend wylądujemy nad jakąś wodą to wstawię wam fotkę jak dobrze teraz wyglądam. Powyżej 55 kg nie wchodzę.
O ja ale
no niestety mój małż to pracocholik:-( a przynajmniej w okresie kiedy ma duze zlecenie..... musze to wytrzymac, przeciez nie bede narzekac skoro mamy z czego żyć....:sorry2:

asiq dziekuje za kciuki ;-)
Kurcze ja bym tak chyba nie umiała.Ja potrzebuje mojego Pawła koło siebie i już.
No ale jak mówisz jak się rozkręca biznes i chce sie zaistnieć na rynku wśród konkurencji to trzeba zacisnąc zeby-niestety

Witam,witam i o zdrowie pytam ;-):-)
Witaj Lilu.
A zamierzasz go zrobić-tzn test?
Hmm co do kreseczek wiesz jaka może być tego przyczyna? Zaburzenia chormonów np czy co?

Ja tam nocny marek jestem nieraz do 2-3 nad ranem siedzę przed kompem lub ogladam tv

Kolezanka mnie namawia zeby zrobila test bo wyczowa u mnie bobaska :sorry2: a mi sie z testem nie spieszy poniewaz ja mam strasznie nieregularne cykle, czasami czekalam na @ 4-6 miesiacy i tak dostawalam dopiero po wywolaniu :baffled: teraz ostatnio dostalam dwa razy samoistnie raz w 30 dc a drugi raz w 38 dc , wiec myslalam ze moze w koncu troszke uregulowal mi sie ten okres :dry: ale z tego co widze to dupa :wściekła/y:

A co do slabiutkiech kreseczek na tescie gdy nie ma ciazy to ginka mowila mi ze to ( CHYBA ) przez hormony, ale sama nie mogla tego potwierdzic na 100 %

Witam,witam i o zdrowie pytam ;-):-)

Kolezanka mnie namawia zeby zrobila test bo wyczowa u mnie bobaska :sorry2: a mi sie z testem nie spieszy poniewaz ja mam strasznie nieregularne cykle, czasami czekalam na @ 4-6 miesiacy i tak dostawalam dopiero po wywolaniu :baffled: teraz ostatnio dostalam dwa razy samoistnie raz w 30 dc a drugi raz w 38 dc , wiec myslalam ze moze w koncu trosze uregulowal mi sie ten okres :dry: ale z tego co widze to dupa :wściekła/y:
A niech to no......
Kurcze moje cykle też powalone są ale ja to tak miedzy 30 a 34 dni mam :baffled:

reklama
Do góry