reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny co za sen chyba zaczynam już wszystko przeżywać :baffled::baffled:

Kingus-wszystko bedzie dobrze-przyrzekam Ci to !!!!! Nie mysl wogle o takich snach, porod bedzie w terminie, miejsce w szpitalu bedzie czekalo a maz nie odstapi cie na krok-zobaczysz slonko!!! Zle mysli na bok-ale już:tak:

Marzenko- a jak z @??? rozkrecila sie???? kochanie-ja nie chce naciskac, ale powinniscie zrobic to badanie nasienia...ja mialam 2 razy pozytywne kreski-we wrzesniu 2008 i w grudniu=mam testy do teraz i kreski sa nada...a @ przyszla potem i juz na kolejnych testach II nie bylo...lekarz pwiedzial ze to prawdopodobnie byly ciaze biochemiczne i mikroporonienia-prawdopodobnie na skutek zlych wynikow meza sie tak stalo i bylo to dlatego, ze przy zlych wynikach jest ryzyko, ze wadliwy plemnik zaplodnil komorke i dlatego sie ciaza nie utrzymala juz w bardzo wczesnym stadium. Nie robilam bet wiec nie wiem tego na 100%, ale zawsze jest takie przypuszczenie....nie mowie, ze tak bylo u Ciebie-nie zrozum mnie zle, nie chce Cie straszyc, pisze tylko o swoim przypadku z wlasnych doswiadczen.....ale.....zawsze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy. Zbadaj prosze meza:-)

reklama
Kropeczko jak rozpoczniecie staranka i zanim dzidzia się urodzi to Twoje kolanko będzie już sprawne:tak: Ja bym działała, nie ma na co czekac, bo w końcu zawsze bedzie coś "przeszkadzało":tak:

Aga-gdyby to bylo takie proste.... problem w tym, ze moje kolano wymaga jeszcze dalszego leczenia-i nie chodzi tylko o rehabilitacje, ale gorzej-prawdopodobnie bede musiala w najblizszych miesiacach isc na kolejne operacje-a tego sie nie da zrobic bedąc w ciaży...i jak zajde w ciaze teraz (na co i tam mam chyba male szanse bo maz ma slabe wyniki) to nikt mnie nie ozperuje, nie bede mogla brac lekow przeciwbolowych, nie mowiac juz o tym, ze mam klopot z ruszanem sie z tym kolanem teraz, a co dopiero jakby doszedl brzuszek.... i co potem...kto bedzie skakal kolo dziecka jak ja sie poloze w szpitalu... Musze najpierw wyleczyc kolano, lub przynajmniej doprowadzic go do uzywalnosci w miare normalnej jesli nie da sie calkiem wyleczyc....:-:)-:)-( tylko kiedy to bedzie.....

MARI27 kawa wyplukuje potas, magnez i zelazo oraz witaminy i odwadnia organizm, wiec kolezanka ma racje...jak duzo kawy pijesz to jedz tez koniecznie witaminy i suplementy diety w kapsulkach!
No albo ogranicz kawusie :tak:

Dzień dobry :-)

Ja mam już 102 cm mam nadzieje, że już więcej nie urośnie :baffled:wszytskie bluzki przyciasne ;-)

Po pierwsze bardzo się cieszę, że rzuciłaś palenie :tak::tak:
Po drugie weź tego swojego i porządnie przesłuchaj;-) powinnaś wyczuć czy tylko sobie pogrywał z młodą laską, której chciał zaimponować czy rezczywiście coś planował.

Dzień dobry Kropeczko:-) Już tylko w nocy urzędujesz? ;-);-)

Udanych zakupów :tak:

Na jaki kolor malujesz?

5 minut chyba wystarczy ale specjalistką nie jestem ;-)

To ja zapraszam też do mnie ;-);-);-)

A mi się dziś śniło, że był już październik i zbliżał się mój termin porodu. Pojechałam do szpitala, w którym chce rodzić a tam moja położna powiedziała, że niestety nie będzie miejsc i pojedziemy do innego. Pojechałyśmy tam, jakiś położny/lekarz przebił mi pęcherz ręką:baffled: odesłali M i kazali czekać że to może potrwać. Położyłam się do łóżeczka poczułam 2 skurcze i było po wszystkim nawet M nie zdążył przyjechać. Dziewczyny co za sen chyba zaczynam już wszystko przeżywać :baffled::baffled:

Kingus chetnie pomyje tez okienka u ciebie jestem do uslug:-D

Co do tego snu twojego to kochanie sie nie przejmuj do pazdziernika jeszcze daleko a pozatym zobaczysz wszystko pojdzie gladko i sprawnie nawet sie nie obejrzysz a mala kinia bedzie z toba:-D

Kropeczko co do twoich staranek ja bym powoli sprobowala wiesz jak jest zawsze wszysto sie jakos uklada moze dasz rade ale pewno sie boich ze ciaza moze zbytnio przeciazyc kolanko tak :-Dkochanie to juz twoja decyzja ale ja bym sprubowala :tak:

I tak będzie córcia u Ciebie i tak:tak::-) Mówię Ci:-D A kiedy idziesz do gina by się dowiedzieć jaka pleć??

wizyte mam 20 lipca ja będe w 15 tc tak więc moze już coś zobaczyć ale nie będzie to taka diagnoza hmm w dużym procencie ale nastawiam się chociaż na te 70% myśle że jak siusiak by był to już można by było go zauważyć tak więc czekam na to usg i wtedy okaże się co tam mam pod serduszkiem no chyba że pupcie pokaże:-D

No a ja jestem zapominalska:szok:

ZANIEPOKOJONA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY:tak::-)

Zaniepokojona - Najlepsze życzenia, oby tych wspólnych rocznic było nieskończenie wiele!!

BERNADKO-Zaniepokojona-kochanie-wszystkiego najlepszego z okazji 1- ej rocznicy ślubu-dużo miłości, wspólnych szczęsliwych dni oraz upojnych i owocnych nocy! Niech przez cale życie towarzyszy Wam magiczny nastrój taki jak w Dniu ślubu rok temu! BUZIAKI!!!!!!

Zaniepokojona wszystkiego naj z okazji rocznicy. :happy2::happy2::happy2:.
dziękuje dziewczynki za życzenia buziaki dla was ** i dla Szafirka też **

Kingus-wszystko bedzie dobrze-przyrzekam Ci to !!!!! Nie mysl wogle o takich snach, porod bedzie w terminie, miejsce w szpitalu bedzie czekalo a maz nie odstapi cie na krok-zobaczysz slonko!!! Zle mysli na bok-ale już:tak:

Co do tego snu twojego to kochanie sie nie przejmuj do pazdziernika jeszcze daleko a pozatym zobaczysz wszystko pojdzie gladko i sprawnie nawet sie nie obejrzysz a mala kinia bedzie z toba:-D
Dzięki dziewczyny wielki buziaczek
buziak.gif

hej kochane... jestem na clo... jutro zaczynam 6 cykl i po nim to mam sucho jak na pustyni... owulacje mam na 100% a pomimo tego nadal nic... czy to moze miec wplyw na to ze nie moge zajsc w ciaze?? moze ktoras z was miala podobny problem??

hej kochane... jestem na clo... jutro zaczynam 6 cykl i po nim to mam sucho jak na pustyni... owulacje mam na 100% a pomimo tego nadal nic... czy to moze miec wplyw na to ze nie moge zajsc w ciaze?? moze ktoras z was miala podobny problem??
Kochana pisała tu któraś że tez na clo jest i tez sucho, bo to może wysuszac śluz.. Działaj jak dni płodne:tak:

reklama
Do góry