w.kropeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny co za sen chyba zaczynam już wszystko przeżywać![]()
Kingus-wszystko bedzie dobrze-przyrzekam Ci to !!!!! Nie mysl wogle o takich snach, porod bedzie w terminie, miejsce w szpitalu bedzie czekalo a maz nie odstapi cie na krok-zobaczysz slonko!!! Zle mysli na bok-ale już

Marzenko- a jak z @??? rozkrecila sie???? kochanie-ja nie chce naciskac, ale powinniscie zrobic to badanie nasienia...ja mialam 2 razy pozytywne kreski-we wrzesniu 2008 i w grudniu=mam testy do teraz i kreski sa nada...a @ przyszla potem i juz na kolejnych testach II nie bylo...lekarz pwiedzial ze to prawdopodobnie byly ciaze biochemiczne i mikroporonienia-prawdopodobnie na skutek zlych wynikow meza sie tak stalo i bylo to dlatego, ze przy zlych wynikach jest ryzyko, ze wadliwy plemnik zaplodnil komorke i dlatego sie ciaza nie utrzymala juz w bardzo wczesnym stadium. Nie robilam bet wiec nie wiem tego na 100%, ale zawsze jest takie przypuszczenie....nie mowie, ze tak bylo u Ciebie-nie zrozum mnie zle, nie chce Cie straszyc, pisze tylko o swoim przypadku z wlasnych doswiadczen.....ale.....zawsze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy. Zbadaj prosze meza:-)