reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

hej:)
od piątku bylam na wsi i jakoś nie bylo czasu na bb, dzisiaj z reszta tez Hania dała niezły wycisk.
A ja mam dosc...Dominik caly czas chce na rekach byc.Jak Go poloze to odrazu ryk!!!!!Caly czas tylko z M. sie zmieniam:confused:ale co to bedzie jak pojdzie do pracy?:baffled:Jeszcze na dodatek znalazl sobie suuuper zajecie...probuje wsadzic obie rece do buzi:confused::-Da jak mu wyciagamy to placze:dry:

Madzia skąd ja to znam:)):wściekła/y:
W dzien Hanek od 5 rano nic nie spala, a po poludniu tylko na raczkach było dobrze, jak tylko chcialam ją położyć to normalnie wrzask taki że hej :(( no ale co poradzic.. a jeszcze wkurza mnie sąsiadka w bloku, ostatnio coś zagadywala do mojego M. żę musi sobie dziurkę w ścianie zrobić i zobaczyc co my z Małą robimy że tak płacze... normalnie wk... mnie jak nie wiem, jakbym krzywdę dziecku robiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamile gratki i wszystkiego najjj... żeby Wam się wszystko wspanale układalo:;-)

Gosia, niezlego masz tego przystojniaczka:biggrin2::biggrin2:

u nas tez gorąco, Mała już wozimy w spacrówce w pozycji lezącej,bo mi tym wozkiem wygodniej a rozgadana jest taka jak i Wasze pociechy:) jak lezy u mnie na kolanach pod kątem normalnie dzwiga się do siedzenia... taka jej nidogoda jak musi lezec:))

Normalnie wczoraj przezylismy chwile grozy,:-( Szwdka-bodajże wiem co przeżylas... kolo 22 chcialam nakarmic mala na pół śpiąco bo sie zaczynala wiercic, a że z moich cycków leci z wielkim cisnieniem to mala sie zakrztusila,ale tak ze wogole oddychac nie mogla... z minute może stukalismy ją po pleckach głową w dól, a w koncu zlapal oddech... ale ja trzesłam się jak galareta po wszystkim... a że panikara straszna jestem to możeie sobie :no:wyobrazicco przezylam.. moj M tez niezle się przestraszył:-:)-:)-(

oki zmykam, bo moje prasowanie czeka już z tydzien, a ja nawdychalam sie domestosu przy sprzataniu łazienki i sie licho czuje no ale mam nadzieje ze nic mi nie bedzie:))

miłej nocki dla Was i Maluszków

pozdrawiam, jutro może docztytam co naskrobalyscie przez weekend:nerd:

reklama
madzia a moze nosidełko? zawsze jakies rozwiązanie dla ciekawego swiata małego człowieka :-)

kainkas ja łazienki sie nie ruszam hihi ale prasowanie jutro musi byc -juz sie nazbierało...i ciagle to samo pieluchy bodziaki pieluchy bodziaki:-D

ja dzis po cwiczeniach zrelaksowana super samopoczucie :-)

u nas tez gorąco, Mała już wozimy w spacrówce w pozycji lezącej,bo mi tym wozkiem wygodniej a rozgadana jest taka jak i Wasze pociechy:) jak lezy u mnie na kolanach pod kątem normalnie dzwiga się do siedzenia... taka jej nidogoda jak musi lezec:))
uch u nas to samo... ale niestety spacerowke mam typowo siedzaca... z nocidelkiem kazali mi poczekac, az Junior bedzie sie pionizowal sam i wtedy li tylko krzyzowe moge wziac...
Tia
Spokojnej nocki!!!

Witam babeczki

My już na nogach od 6.30, Aluś zjadł i poszedł spać dalej, ja zarzuciłam właśnie jagodziankę i wypiłam kawusię, pogoda zapowiada się łądna więc chyba wyszykujemy się niedługo i na cały dzień przeniesiemy się nad jeziorko.

Kainkas- dzięki, fakt, przystojniaczek z Niego, hihi, uwielbiam Go w tej czapce a On tylko tą czapkę toleruje.

Myśmy też już próbowali do spacerówki przełożyć Alexa ale niestety musimy jeszcze poczekać, nie rozkłada się na płasko i młody jakiś połamany w niej leży, spróbujemy za jakiś czas.

witam z rana!

mój Wojtas po wczorajszym dniu marudy zasnął ok 22 i obudził siędopiero dziś o 6, to pierwszy raz się zdarzyło że nie bylo nocnego wstawania, a wczoraj ostatni raz jadł o 19, widocznie sam się zmęczył tym jęczeniem,
teraz czekam żeby go nakarmić i uciekamy na dwór, może nie jest jeszcze tak gorąco

Gosha i Kamile - gratulacje!!!

ja niestety musiałam zabrać się za łazienkę, a powód prozaiczny - wszędzie pełno moich włosów, z utesknieniem czekam na dzień kiedy przestana wypadać

uciekam bo młody wyskakuje z leżaka

miłego dnia

RATUNKU!!! jestem cała w bąblach:baffled::angry::confused: mam uczulenie na ukąszenia, a w nocy chyba desant komarowy zrobili... mam buły średnicy 3 cm.... czy przy karmieniu można łykać wit. B?... bo nie chcę się syfami psikać, zresztą jedyny skuteczny spray, jaki na mnie działał to był jakiś szwedzki perfum za 15 zł... oczywiście M i na szczęście Wojtas nie pogryzieni... Tłumaczę sobie, że jestem po prostu taka słodka hehe:-p

Miłego dnia!!!!!!

witam babki ja juz na nogach od 8 rano a mala nadal spi. sciagac zaczelam mleko i rano o 7 jak mala jadla do myslalam ze mi cyce rozsadzi. nakarmilam i sciagnelam 120ml

reklama
Witam wszystkich!!!

U nas noocka upłynęła na spaniu i spaniu a jednym tylko jedzeniem a o 6 pobudka i koniec spania:tak::tak: już zaczęłam się przyzwyczajać...
babki jak ja nie trawie tutejszych tepych kierowcow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak tedy przejechac wozkiem
Koło mnie jest wydział ekonomiczny uniwersytetu tam żebu przejść z wózkiem to trzeba pomykać po jezdni..... ludzie są beznadziejni:-:)-(
Adusia poratuj mnie, bo to chyba Ty tak lubisz tą czynność;-)
Dawaj kobieto,dawaj:-D:-D
z prasowaniem to i ja moge cos dorzucic bo rosie sterta.
zazdroszcze wam pogody u mnie juz po lecie jesien nastala, pada ciagle pada nananananana :p
Nooo twoje też dam radę więc podeślij a z pogodą to do was też zawita jeszcze słonko:-D:tak:

Do góry