pyciolek87
Mama Alexa:*
zmiana tematu taką pacynę dziś Wikusiowi kupiłam, ale do niej gadał, nie mogłam ze śmiechu sie powstrzymać![]()
sytuacja opanowana...temat zminiony...pacynka fajowska;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmiana tematu taką pacynę dziś Wikusiowi kupiłam, ale do niej gadał, nie mogłam ze śmiechu sie powstrzymać![]()
nawet jak nie chce to macham.....jak sie nie chce to sie zaraz za
chce....
masakra![]()
Pyyyyciol Ty mnie nie wkopuj bo odnajde Twojego mezowego i pokaze co Ty tu o nim wypisujeszjaaaasssneeeee.....glupio ci co???![]()
natalkaa - jak możesz to podpytaj w sprawie tych mazur - byłabym wdzięczna. Dzięki. Będę czekać na jakie wieści
podrywał ją :-)zmiana tematu taką pacynę dziś Wikusiowi kupiłam, ale do niej gadał, nie mogłam ze śmiechu sie powstrzymać![]()
Ups a ja zrozumialam, ze idziesz spaczmiana tematu taką pacynę dziś Wikusiowi kupiłam, ale do niej gadał, nie mogłam ze śmiechu sie powstrzymać![]()
Pyyyyciol Ty mnie nie wkopuj bo odnajde Twojego mezowego i pokaze co Ty tu o nim wypisujesz
beciaczku dobranoc
oki, ja zmykam spac
do juterka kochane
kolorowych i erotycznych wam snow
podrywał ją :-)
podrywał ją :-)
Ups a ja zrozumialam, ze idziesz spacPacynka superasna
![]()