reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla Adrianka (chyba pomogły bo dziś nie miał wogule gorączki) :) jutro go poobserwuje może też będzie dzień bezgorączkowy:tak:

Dana witaj (a mówiłam Ci że Madzie to niezłe rozrabiary hehehehe) :tak::tak:
Madzia zdrówka dla Ameli biedulki :tak:

A ja od dziś zaczynam swój długaśny urlop jupi :-):-):-):-)
Jutro jak młody będzie sie dobrze czuł to wybieramy się do tego muzeum w Szczucinie strasznie jestem ciekawa jak tam jest :tak:

:-D Mój brat jak był mały to mówił że jest psem i chciał spać pod blokiem :-p Prosił rodziców żeby mu budę zrobili :tak::-D
Już się nie mogę doczekać takiego wieku mojego dziecka ...
:-D:-D:-Dale mnie rozbawiłaś to kiedy Boryskowi budę stawiacie ? :-D
Wszystkiego najlepszego dla Kuby:tak::tak::tak:z okazji 9 urodzinek:happy2:zdrowia i spełnienia marzeń najskrytszych
dziękujemy bardzo za pamięć
Agawa trzymam kciukasy!!!!
no i przydały się :-) dziękuję bardzo jest db :-) a co tam ważne że po wszystkim :-)
Wszystkiego najlepszego dla Kuby:-)
dzięki wielkie i zdrówka dla Oskiego:-)
Samych słodkości dla Kuby!!!
dziękujemy :-)

Witam!!!

Madzikm gdzie tam już byłas na wojażach???

Agawa gratulacje serdecznie:happy2::happy2::happy2:

Dana fajnie że wrociłas:happy2:niestety dziadkowie bardzo rozpuszczają wnuczki:dry::-D

Karolcia to super że rolada się udala i smakuje....szybko się ja robi:-):-):-)

Madzia zdrówka dla Amelki:-:)-:)-(biedaczysko:confused:
Anita niestety katar może sie utrzymywac...a może wez go już na spacerek??? przeciez w sumie w wozku siedzi...:sorry2::sorry2:
Massiek fajnie że Adik zdrowy:tak:;-)miłego urlopiku:-):-):-)

ja wlasnie jestem za braniem dzieci...nawet chorych na polko...wiadomo nie do jais skupisk tylo na krótkie spacery pomału za rączke lub w wózku:cool2::cool2::cool2:oczywiście kiedy nie ma goraczki:-:)-(choc raz niestety miałam przypadek że musiałam wziąć Wojtuliśka z gorączka jak miał 10 miesiecy do szkoly po Dome...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Hej wszystkim :-)

wróciliśmy wczoraj o 01 :baffled: wypad udany, morze zaliczyliśmy chociaż pogoda jakaś rewelacyjna nie była :baffled: ogólnie było super postaram się później jakieś foty powklejać ;-)

Spóźnione życzonka dla Kubusia :tak:

Agawa GRATULACJE :tak:

i nie wiem co dalej miałam pisać :confused:

Do góry