Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie nie ma coraz większą gorączkę, jutro zostaje z Kubą w domu bo ja muszę do pracy i chyba go już jutro zarejestruję sama już nie wiem czy odczekać ten jeden dzień czy nie ale znając mnie to chyb a nie odczekamMassiek a jak tam Adik??? lepiej???

mmmmmm.... ale się rozmarzyłam :-):-):-) też bym tak chciała :-)A mysmy dziś skorzystali że W wzięli rodzice na wiesi pojechaliśmy z Domą i Bartkiem do Radłowa na cały dzionek
:-)było opalanko i grilik
![]()
Musiałam dojść do siebie bo przeżyłam przez Was psychiczne załamanieale mieliście fajnieja juz bym chciała zeby mały był zdrowy..dzis kontrola
Tarnowianka jest na ul. Budowlanej (równoległa do ul. Przemysłowej..chyba)
Massiek i jak umawiasz Adika? ja zaraz bede dzwonic tylko nie wiem czy juz jest Agasiowa bo po antybiotyk byliśmy u dr Witek - tez b.fajna lekarka
A gdzie nasz czarny charakter karolcia??;-);-)

Dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg spał sam w łóżku i może to dlatego.

Agasiowej nie ma do końca miesiaca
dzwoniła dzis rano bo mele gardło starsznie boli i am goraczke i idziemy do Lisa
Ja Witkowej nie lubie jest strasznie oschła i potrafi wyjechac z grubej rury
raz siedziałam na poczekalni i rozmawiałm z jedna babka a ona wyleciała zeby uspokic dzieci bo jest starsznie głośno choc wcale nie było
ja w centermedzie chodze tylko do Agasiowej lub do Lisa