Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz najfajniej ale wiesz że przez te 12 dni musisz liczyć na siebie i sama sobie radzić. A u mnie Dawid niby jest a jednak go nie ma. Tak jak byłam dzisiaj sama cały dzień to było jakoś fajnie. Wzięłam chłopców na podwórko poszaleliśmy zjedliśmy wymyślimy i nie było problemu.dzięki;-)
nie dziwie się, ale pocieszaj się, że mojego T nie ma prawie 2 tygodnie i w dzien i w nocy i ze wszystkim jestem samaa potem wraca na 9 dni i znowu wyjezdza na 12..tak to mam pomagiera jak jest
teraz mial dluzsza przerwe wiec i tak sie ciesze ze pojechał do pracy bo w koncu pieniadze tez trzeba mieć a ja w koncu tez dam rade sama przez tyle dni;-) juz sie przyzwyczailam
![]()
Nie byliśmy bo w poniedziałek już nie miał więc nie szłam :-)A byliście w końcu u lekarza z tą gorączką? Super że minęło i oby nie wróciło.
Fajnie że wycieczka udana. Faktycznie w muzeach ogólnie jest zakaz dotykania czegokolwiek.