reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witamy MeKlaudie...ja tak sobie dzisiaj o bezowulacyjnych poczytałam i kurcze sporo mi się zgadza, przede wszstkim nie zauważyłam jakiegoś wyraźnego skoku temp. JAjniki bolałi wszak tydzień temu, ale śluzu płodnego też nie zauważyłam...dobra, zajmuję się czymś innym, wróćiłam właśnie z piaskownicy, gorąco na dworze, jak piorun...idę obiadolk pichcić, a w piątek sio, żeby do poniedziałku wytrzymać..pogrilujemy trochę z przyjaciółmi, Mateusz pobawi się z ich, o 4 miesiące młodszą od niego, córką...będzie fajnie..

O k...a! Dostałam takiego skurczu podbrzusza, ze myślałam, ze umrę... Maskra. Nadal trochę boli ale powoli ustaje. Nie wim co się dzieje. Jeszcze nigdy tak nie miałam:(

Hejka Kobietki:-)
witam wszystkie nowe staraczki,watek nam sie rozkrecil pieknie:tak:
u mnie 22dc,robilam test owu iw 17 dc byly dwie grube krechy
wiec dzialalismy przez caly weekend;-)choc gdzies tak podswiadomie czuje
ze nic z tego znowu.
pojade chyba do ginka prze @ i jesli okarze sie ze jest pecherzyk to juz bede
miala pewnosc ze nie pekaja.a potem sie zobaczy..

jak narazie to czekam niecierpliwie na wiesci od zafasolkowanych:-)
Zielona mysle ze ty nalezysz do tego grona:-):tak:

Hej dziewczynki.Witam nowe przyszle mamusie!!
Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.

Ps.ziewam niemiłosiernie:baffled:

Zielona no niestety nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i czekac, ale zleci szybciutko, jestem pewna i zycze Ci z calego serducha zeby faktycznie fasolinka sie juz u Ciebie zadomawiala:-D a swoja droga to widze ze masz naprawde dobrego lekarza, tak sie od razu
Selena witaj, ja tez ostatnia @ 01.07 takze jest nas juz trzy dokladnie w tym samym monecie:-). Nom i ja tak jak Eijf spodziewam sie owulki dzis lub jutro, brzusio juz pobolewa, jajniki jeszcze nie, ale pewnie w kulminacyjnym momencie zaczna i oby zaczely, oby owulka sie odbyla prawidlowo, takze dzis i jutro bedziemy dzialac na maksa:-)aha no i Tobie zycze szybkiego zafasolkowania:tak:
Eijf pociesze Cie tylko tym ze bedziemy sie stresowac i niecierpliwic razem;-)
Dorkaa, ale Ci dobrze ze sobie tak pospac mozesz, ja to nienawidze rano wstawac no ale co zrobic, najbardziej to by mi sie marzyla taka praca od 12 do 5 pon-pt :-):-) hihi bosko by bylo:cool2: heh leniwiec ze mnie okropny, ale nie ma co narzekac i tak nie jeste zle.
MeKlaudia witaj i zycze szysbkiego zafasolkowania;-)
Wisienka jesli Ci sie to nie zdarzalo wczesniej to moze to jakis przypadkowy incydent, nic takiego, jakis skurcz i tyle, ale oserwuj sie i pedz do lekarza jakby sie cos dzialo:tak:
Wonka trzymam kciuki, czekaj sobie cierpliwie, eh latwo sie mowi a to czekanie jest najgorsze niestety:dry:

No i ja jeszcze jutro do pracy i spadki do mamusi na 10 dni :-D:-D juppiiii :-D postaram sie jakos podczytywac co tam u Was, ale pewnie nie bede miala za bardzo okazji, za to mam nadzieje ze jak wroce i zaglebie sie w lekture to bedziemy miec grupke zafasolkowanych z pieknymi 2 kreseczkami:-):-)

mazia89 trzymamkciuki żeby to była jednak fasolka:) I oczywiście za to, że jeśli to nie fasolka to coś zupełnie niegroźnego i niezbyt poważnego:) Trzymaj się. Już jutro dowiesz się co sie dzieje. Na pewno wszystko będzie dobrze. :)

reklama
Hej dziewczynki.Witam nowe przyszle mamusie!!
Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.

Ps.ziewam niemiłosiernie:baffled:

Mazia na pewno wszystko bedzie ok;-) jestem z Toba;-)

Do góry