reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to popisze sobie sama ze sobą :oo:.

Chyba jakas burza do nas przyjdzie. Strasznie duszno jest na dworze i znowu lataja te cho...ne muszki :zawstydzona/y:.
Musze iść pralke właczyc, bo małego ciuszków mi się nazbierało a w ogole znowu mi rano okupał całą pościel :hmm:

Hej a gdzie wy wszystkie jesteście ? :dry::dry::oo::oo2:
No ja jestem, ale w krzaczorach.
Kuba właśnie molestuje psa dmuchanego i muszę go pilnować. Takie te zabawki teraz robią durne, ze wsumie piesek fajny i zabawa przednia ale uszy ma tak ostro zakończone ze łatwo sobie oko można wydźgać. Szok.

A tobie bidulko współczuję bardzo.

Ale u nas grzeje. Wychodzić mi się nie chce.

Hihi ... o to miejsce to ja zadbam :-D:-D:-D

hehe:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Chyba jakas burza do nas przyjdzie. Strasznie duszno jest na dworze i znowu lataja te cho...ne muszki :zawstydzona/y:.
Musze iść pralke właczyc, bo małego ciuszków mi się nazbierało a w ogole znowu mi rano okupał całą pościel :hmm:
u nas tez cieplutko ale siedzimy w domu pozniej wyskoczymy jak tato wroci :cool2:

ale make -up zrobiony????????:-D:-D:-D:-D
a tak na serio to jak jak jestem mega zmeczona, tez nie moge spac:szok:

nie nie zrobiony...ja na pizamie siedze...dziec na zupke nie ....wiec kazal sobie zrobic mleko...wcial tylko 110ml....no ale troszke z wagi mu zejdzie:-p:-D

o ja tez skorzystam z przepisu na kisielek:tak::tak::tak:

oj przepraszam obiecuje poprawe:-D:-D:-D:-D

nie no ciotka dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D az nas zamurowalo z Filipkiem i oczywiscie filipek ciotunie buziakuje !!!!!:-D:-D:-D:-D

ojej Ty nasza bidulko trzymaj sie jakos nalykaj nospy moze przejdzie chociaz brzuszek:-:)-:)-:)-(

juz sie nafaszerowałam,troszke lepiej....jesli chodzi o brzuszek....

Hej

Ale jestem zmęczona .... do tzreciej nie spłam bo czekałam za K, oczywiście co mi odpierdzielił to historia, ale ja mu sie odwdzięcze. Potem mały o 5 juz wstał na butle ale jeszcze zasnał do 7 .
Mały mi sie uderzył dzisiaj w główke ... ahhh co za dzien.
Mateuszek jest taki maruda ze ja juz wysiadam. Mam dośc.

Wszystkiego najlepszego dla Filipka.

widac wszytskim te dziecie daja popalic....:no::no:

lo jej niech on juz wychodzi !!!! :-:)-:)-(

tylko uwazaj z tym uszkadzaniem aby omijac pewne miejsca ktore jeszcze moze kiedys sie przydadza:-D:-D:-D:-D:-D

Hihi ... o to miejsce to ja zadbam :-D:-D:-D

ha ha ha karoserie na twarzy moze miec zdarta ale jesli chodzi o to tamto to my wiemy o co kaman....komu potem bedziesz machac:-D

ja tez mam tyle roboty ze szok....a my z Alexem poltorek godz na lozku swirowali:-D w dupce tam...u mnie i blizniakow samo sie robi:-D

ale super pacynka!!! Ile kosztowała??

:-Dtania jak barszcz

hej dziewczynki,
tak po łebkach was nadrobilam, bo mężuś w domciu to czasu nie ma:tak:
zaraz będę zupke dla Wiktorka gotować i nasz obiadek,
a do tego ,,ciocie,,i te inne rządzą od rana, więc machania przez jakieś kilka dni nie będzie:-D:-D:-D
ale ja lepiej nie zaczynam, bo zaraz mi się oberwie, a po drugie jeszcze nie 23:-D
także najważniejsze..
Filipku kochany nasz rośnij zdrowo i szczęśliwie STO LAT

miłego dzionka wam kochane życzę, tylko miejcie litość:tak:
u nas deszczysko, więc grzejemy się w domciu...i nawet krewetki i winko będzie wieczorkiem...mmmm...:-p

U nas pada, rano było nawet ciepło, ale tera zaczeło padać.
A mi chyba siedzenie w domku nie służy, bo nie mogę sie do niczego zmobilizować, dopiero przed chwilą się ubrałam:zawstydzona/y:, w domu sajgon a ja siedzę i nic nie robię, nastawiłam tylko zupkę, zeby chłopaki z głodu nnie padli:-p.
Dzwoniła koleżanka z Warszawy i pezyjeżdża do mnie w czwartek lub piątek, wiec jutro i pojutreze pójdę do pracy, a urlop przeunę sobie na poniedziałek i wtorek:confused:

reklama
Do góry