Agacia82
Mami :)
Hihi ... o to miejsce to ja zadbamtylko uwazaj z tym uszkadzaniem aby omijac pewne miejsca ktore jeszcze moze kiedys sie przydadza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi ... o to miejsce to ja zadbamtylko uwazaj z tym uszkadzaniem aby omijac pewne miejsca ktore jeszcze moze kiedys sie przydadza![]()
No ja jestem, ale w krzaczorach.Hej a gdzie wy wszystkie jesteście ?![]()
Hihi ... o to miejsce to ja zadbam![]()
u nas tez cieplutko ale siedzimy w domu pozniej wyskoczymy jak tato wrociNo to popisze sobie sama ze sobą.
Chyba jakas burza do nas przyjdzie. Strasznie duszno jest na dworze i znowu lataja te cho...ne muszki.
Musze iść pralke właczyc, bo małego ciuszków mi się nazbierało a w ogole znowu mi rano okupał całą pościel![]()
ale make -up zrobiony????????
a tak na serio to jak jak jestem mega zmeczona, tez nie moge spac![]()
o ja tez skorzystam z przepisu na kisielek
oj przepraszam obiecuje poprawe
nie no ciotka dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az nas zamurowalo z Filipkiem i oczywiscie filipek ciotunie buziakuje !!!!!
ojej Ty nasza bidulko trzymaj sie jakos nalykaj nospy moze przejdzie chociaz brzuszek:--
-
-(
Hej
Ale jestem zmęczona .... do tzreciej nie spłam bo czekałam za K, oczywiście co mi odpierdzielił to historia, ale ja mu sie odwdzięcze. Potem mały o 5 juz wstał na butle ale jeszcze zasnał do 7 .
Mały mi sie uderzył dzisiaj w główke ... ahhh co za dzien.
Mateuszek jest taki maruda ze ja juz wysiadam. Mam dośc.
Wszystkiego najlepszego dla Filipka.
lo jej niech on juz wychodzi !!!! :--
-(
tylko uwazaj z tym uszkadzaniem aby omijac pewne miejsca ktore jeszcze moze kiedys sie przydadza![]()
Hihi ... o to miejsce to ja zadbam![]()
No to popisze sobie sama ze sobą.
Chyba jakas burza do nas przyjdzie. Strasznie duszno jest na dworze i znowu lataja te cho...ne muszki.
Musze iść pralke właczyc, bo małego ciuszków mi się nazbierało a w ogole znowu mi rano okupał całą pościel![]()
ale super pacynka!!! Ile kosztowała??