reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Teraz to ona pewnie kwiatki od spodu...czaruje:-D:-D
J juz mam tak dosyc tej historii,moj ojciec to opowiada na kazdej imprezie rodzinnej,jak tylko jest jedna nowa osoba....:szok:A generalnie zawsze jest bo znajomych maja od groma,przyjaciol,trzy siostry ma z rodzinami,co chwile jacys narzeczeni,narzeczone kogos,mowie Wam..:baffled::baffled::-D:-D
A tak serio to Marianka padla z wykonczenia,z ciastkiem w polowie drogi do buzi:-D

A z innej beczki,czy sezon na botwinke to juz??czy juz po:szok:??czy przed:sorry2:?

reklama
Teraz to ona pewnie kwiatki od spodu...czaruje:-D:-D
J juz mam tak dosyc tej historii,moj ojciec to opowiada na kazdej imprezie rodzinnej,jak tylko jest jedna nowa osoba....:szok:A generalnie zawsze jest bo znajomych maja od groma,przyjaciol,trzy siostry ma z rodzinami,co chwile jacys narzeczeni,narzeczone kogos,mowie Wam..:baffled::baffled::-D:-D
A tak serio to Marianka padla z wykonczenia,z ciastkiem w polowie drogi do buzi:-D

A z innej beczki,czy sezon na botwinke to juz??czy juz po:szok:??czy przed:sorry2:?
no to ładnie;p hahah
Botwinkę...hmmmm myslę,ze juz w pełni chyba......:tak::tak::tak:

Kanka,a Ty juz sie pytalas Tygrysicy czy po tej wczorajszej rocznicy w ciazy nie jestes:-D:-D??
Bo ja juz nawet z tego wszystkiego zyczen Ci nie zlozylam:-(
Poprawiam sie i wszystkiego najlepszego,oby wasze plany sie spelnily jak najszybciej i jak naj-weselej:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!Wielka buzia:-)

A w ogole,to moj maz wymyslil,ze to ja kupie prezenty dla naszych chrzesniakow tudziez innych bachorkow w rodzinie...Bo przeciez my juz w pt albo w so jedziemy do Pl:szok::szok:Tylko jak sobie pomysle o tym chodzeniu po sklepach z mala,to mi sie zoladek przewraca do gory nogami...
On tego nie zalatwi bo pracuje do 21 wczoraj enpe...
Tak sobie dzisiaj myslalam,ze sobie mp 3 wezme,wlacze cichutko,nie bede sie moze wtedyy tak denerwowac ze sie Marian drze...Drze bo chce na rece,bo nudno w wozku itd...Nie ze mokro,glodno albo co innego:szok::szok::baffled:

A w ogole,to moj maz wymyslil,ze to ja kupie prezenty dla naszych chrzesniakow tudziez innych bachorkow w rodzinie...Bo przeciez my juz w pt albo w so jedziemy do Pl:szok::szok:Tylko jak sobie pomysle o tym chodzeniu po sklepach z mala,to mi sie zoladek przewraca do gory nogami...
On tego nie zalatwi bo pracuje do 21 wczoraj enpe...
Tak sobie dzisiaj myslalam,ze sobie mp 3 wezme,wlacze cichutko,nie bede sie moze wtedyy tak denerwowac ze sie Marian drze...Drze bo chce na rece,bo nudno w wozku itd...Nie ze mokro,glodno albo co innego:szok::szok::baffled:

sory Kajka wiem ze ubolewasz nad Marianem ale poprostu smiac mi sie chce z Twojego sposobu wypowiedzi:-D:-D:-D masakra Ty to masz teksciory...:-D:-D:-D i Ty mowisz ze Ty stara jestes....a nie mozesz podrzucic Mariana tesciom na czas zakupow....oni przeciez tez raduja sie z wnuczki:-p:-p:-D:-D

nie nie zrobiony...ja na pizamie siedze...dziec na zupke nie ....wiec kazal sobie zrobic mleko...wcial tylko 110ml....no ale troszke z wagi mu zejdzie:-p:-D
ja tez mam tyle roboty ze szok....a my z Alexem poltorek godz na lozku swirowali:-D w dupce tam...u mnie i blizniakow samo sie robi:-D
:szok::szok::szok::szok:bez makijazu:-:)-:)-:)-D:-D:-D

a czemu u mnie samo sie ni robi:confused::confused::confused::confused:
Kajaczku Mary sie zmieni jeszcze taki okres myśle.......:tak::tak::tak:
A za kim ona taka fochliwa bo chyba po mamusi nie co????

Biednaaa Kajunia :-:)-:)-( NIe martw sie, jeszcze tylko kilkanascie lat, pozniej Twoja role przejmie jakis biedak:-D:-D:-D A swoja droga ciekawe po kim Mery odziedziczylata ceche charakteru cooo:evil::evil:
kiedys na pewno bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

sory Kajka wiem ze ubolewasz nad Marianem ale poprostu smiac mi sie chce z Twojego sposobu wypowiedzi:-D:-D:-D masakra Ty to masz teksciory...:-D:-D:-D i Ty mowisz ze Ty stara jestes....a nie mozesz podrzucic Mariana tesciom na czas zakupow....oni przeciez tez raduja sie z wnuczki:-p:-p:-D:-D

Spoko,zawsze do uslug:-D:-D
Tesciow mam w Polsce,moi rodzice,tzn tata i macoszka to polarnicy...:rolleyes::rolleyes:Ale oni sa na wakacjach,nawet nie wiem,w tej chwili chyba na slowacji,albo moze na helu....:szok:
Tescie przyjezdzaja do nas w sierpniu,pod koniec...
Och jaka ja bym byla szczesliwa jakbym miala tu tesciow...oni sa prawidlowi,jak dziadkowie byc powinni,siedza w domu,lepia pierogi...
A moi rodzice jezdza na nartach i plywaja na surfingu....reszte sobie dopowiedz:-D:-D

Spoko,zawsze do uslug:-D:-D
Tesciow mam w Polsce,moi rodzice,tzn tata i macoszka to polarnicy...:rolleyes::rolleyes:Ale oni sa na wakacjach,nawet nie wiem,w tej chwili chyba na slowacji,albo moze na helu....:szok:
Tescie przyjezdzaja do nas w sierpniu,pod koniec...
Och jaka ja bym byla szczesliwa jakbym miala tu tesciow...oni sa prawidlowi,jak dziadkowie byc powinni,siedza w domu,lepia pierogi...
A moi rodzice jezdza na nartach i plywaja na surfingu....reszte sobie dopowiedz:-D:-D

no to ja chyba cos wczesniej nie doczytalam a teraz chcialam sie madrowac:-D

reklama
Do góry