reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

a no i dziękujemy za karteczki,kolekcją już jest spora:tak: super się prezentuje,mam nadzieję,że nasze dochodzą,bo wysyłamy wszystkim z listy,ale za naszą pocztę odpowiadać już nie mogę:baffled:.

reklama
Oh u nas duszno:dry:
położyłam małego spać (może by w końcu się drzemnął:baffled:)i wzięłam się za prasowanko:dry:
Andula super!gratulacje dla M:tak:
Beaa ach te przeprowadzki:baffled:też by mi się nie chciało tego układać:dry:
Tosika dobrze że macie klimę bo my mamy....ale w aucie:-D:dry:
Magdzik wiesz co ja jako studentka powiem ci że jak ktoś nie ma motywacji to go nie zmotywujesz:no:ja miałam na roku takie laski, które podchodziły do wszystkiego ze znudzeniem i niechęcią. Uważam że to nie jest podstwówka że musisz ją skończyć tylko studiujesz to bo cię to kręci:tak:u mnie tak właśnie było a 3 lata śmignęły jak nie wiem co:tak:
Madzia super że net już jest, a Liwus chce własną firme z tymi materacami rozkręcić:tak:
Dorka no to udanej wizyty i wspaniałego efektu:tak:

Dorka - udanej wizyty, ja też się wybieram do fryzjera w przyszłym tygodniu:-)
Beaa - ja nie znoszę się rozpakowywać......oby Wam szybko poszło!
Andula - gratki dla M!!!!
Ja poszłam za Waszą radą odnośnie porządków.....i posprzątałam łazienkę, kuchnię, umyłam podłogi i wytarłam kurze:-D:-D tak mi się nie chciało okrutnie, ale mieszkanie po 3 tyg nic nie robienia wyglądało okropnie, a młoda co rusz coś podejrzanego z podłogi do buzi wkładała więc musiałam posprzątać:sorry2:
teraz M z młodą na spacerze a ja wskakuję pod zimny prysznic....

Pabla, jesteś niemozliwa:-D:-D:-DJak ja chciałabym, żeby mi sie tak nie chciało, jak Tobie:-D:-D:-D
Kicrym, Ty też jesteś niezła - duszno, ale żelazko włączyłaś:-D Tacy studenci jak Ty to chyba skarb;-):-)
Magdzik, cos mi się wydaje, że jesteś świetnym nauczycielem - uwielbiam takich:tak:

To ta co się relaksuje przy myciu okien:-D Też masz taką?:-D
Super, że Tosia juz zdrowiutka i bryka jak mały tygrysek:tak:
kurcze to nie ta:sorry2: a szkoda:-p ale w razie czego to w połowien jakby nie bylo jest moja koleżanką (od spraw salatkowych:-D:-D)
no a Tosik już popitala jak mały samochodzik:-D:-D:-D M mówil, ze zupkę zjadla z apetytem (120 ml) dobre i to:tak:
czy Wasze dzieciorki też lubią buty?? Bo moja za moje buty da się pochlastać:-D:-D:-D:-D normalnie zjadła by je w calości:-p

Andula gratulacje dla M!!!! Oblewać zapewne będzie z Tobą, co? Bo jak coś to nastrasz go koleżankami z bb albo kielbachą od razu:-p

Tosika dobrze że macie klimę bo my mamy....ale w aucie:-D:dry:
a duże macie autko??:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

a ja po kosmetyczce, brwi cygańskie bija po oczach:-p ale pare dni i znormalnieją:-D:-D i wiecie co zapisałam sie na koniec sierpnia na kontur ust;-) no to teraz muszę odkładać:-p zacznę od dzisiejszego wieczoru:rofl2::-p:-D:cool2:
czy u Was też jest tak parno??:dry: moja gwiazdka śpi a ja sobie kawki strzelic nie mogę, bo nie mam śmietanki a w taki upal to mala czarna jakoś mi nie idzie:baffled:
a co u naszej Pearl?? już wyjechała?? bo martwić się zaczynam:-(
Madzia fajnie, ze już wrociliscie i że net już zaczął działać (chyba hehehe) czekamy, czekamy na relacje!!!

reklama
Tosika - Pearl chyba miała lecieć 13 lipca do Polski z tego co pamiętam...
moja też lubi buty, skarpetki i ciuchy:-):-):tak::tak: ja zawsze składam stertę swoich ciuchów z kilku dni na krześle i jak młoda się dorwie zanim schowam to ma zabawę na godzinę, rozrzuca, szarga po podłodze, zakłada na głowę itp....

Do góry