reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam kochane. A mnie coraz bardziej boli podbrzusze:baffled::-(, nie moge szybko chodzic o bieganiu nie ma mowy:baffled: i wogole brzuch mam taki wzdety.

Witam kochane. A mnie coraz bardziej boli podbrzusze:baffled::-(, nie moge szybko chodzic o bieganiu nie ma mowy:baffled: i wogole brzuch mam taki wzdety.

czesc dziewczynki! kurna, ewka2412 - ja mam tak samo, teoretycznie 1 lipca mialam miec owulke i od 2.07 nachrzania mnie brzuch, bardziej jajniki, czasem promieniuje na nogi, dzis niby mialam dostac @, ale jej nie ma, drugiej kreski na tescie rowniez :-( zapisalam sie do lekarza na wtorek, pojde niech mi da skierowanie na zbadanie hormonow, chce poznac przyczyne moich nieregularnych cykli/ow (?!) :zawstydzona/y: a test robilam w sumie bardziej dlatego, by sie upewnic, czy heviran moge wziac, takie mi zimno wyskoczylo, ze ma-sa-kra... :wściekła/y: a w sobote wesele, zalamka. :no:
kolorowych snow wszystkim zycze...

czesc dziewczynki! kurna, ewka2412 - ja mam tak samo, teoretycznie 1 lipca mialam miec owulke i od 2.07 nachrzania mnie brzuch, bardziej jajniki, czasem promieniuje na nogi, dzis niby mialam dostac @, ale jej nie ma, drugiej kreski na tescie rowniez :-( zapisalam sie do lekarza na wtorek, pojde niech mi da skierowanie na zbadanie hormonow, chce poznac przyczyne moich nieregularnych cykli/ow (?!) :zawstydzona/y: a test robilam w sumie bardziej dlatego, by sie upewnic, czy heviran moge wziac, takie mi zimno wyskoczylo, ze ma-sa-kra... :wściekła/y: a w sobote wesele, zalamka. :no:
kolorowych snow wszystkim zycze...
ty kochana jestes po owulce a ja na nia czekam jeszcze no chyba ze juz byla:szok:

Witajcie :)
Mam pytanie głównie do Agniesiak85 (bo o tym objawie wspominała) - pisałaś, że po zafasolkowaniu śluz zrobił Ci się taki "budyniowaty". Jak szybko po owulacji? Pytam, bo w końcu zakupiliśmy testy owulacyjne, wg. nich owulację miałam 11-go, a dzisiaj właśnie odkryłam duuuże ilości takiego "budyniowatego" śluzu (nie miałam takiego w ostatnich cyklach wcale). No i zastanawiam się czy to może być taki pierwszy objaw (nie pamiętam czy tak miałam w pierwszej ciąży) czy też znowu robię sobie niepotrzebnie nadzieję.

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Mam pytanie głównie do Agniesiak85 (bo o tym objawie wspominała) - pisałaś, że po zafasolkowaniu śluz zrobił Ci się taki "budyniowaty". Jak szybko po owulacji? Pytam, bo w końcu zakupiliśmy testy owulacyjne, wg. nich owulację miałam 11-go, a dzisiaj właśnie odkryłam duuuże ilości takiego "budyniowatego" śluzu (nie miałam takiego w ostatnich cyklach wcale). No i zastanawiam się czy to może być taki pierwszy objaw (nie pamiętam czy tak miałam w pierwszej ciąży) czy też znowu robię sobie niepotrzebnie nadzieję.
Ja odkryłam swój śluzik z tydzien przed @ może parę dni.. nie pamietam dokładnie. Ale kochana, życzę Ci by to było TO:tak:Trzymam kciuki:tak: A kiedy masz dostac @?

A to ty niewiesz czy juz mailas owulacje?? Ja dzis mam usg wiec moze sie czegos dowiem o tych moich bolach;-).

nie wiem, wlasnie kurna nie wiem... testy, ktore mialam, toz robilam (owulacyjne) i na zadnym nie wyszla mi druga rownie ciemna badz ciemniejsza od testowej kreska :-( a pozniej sie skonczyly testy i du..a :baffled: a teraz to nie wiem, czy jest sens je robic, dzis mam 41 dc. Nie mierze tempki, nie mam jak, moja mala Zu wstaje pierwsza i nie mialabym czasu wtedy, no chyba, ze ustawialabym budzik na okolo 5 :-D zobaczymy, moze to jakis pomysl? mhm... a sluzu zadnego tez nie zauwazylam, serio, chyba cos ze mna nie tak :confused:co tam u Ciebie na usg wyszlo??

reklama
:-:)-:)-:)-(no i jestem wyc mi sie chce :-(
Ovaries have a polycystic pattern suggestive of PCO
Comment-PCO:-:)-:)-:)-:)-(
A mi testy owu tez nie wychodzily w tym miesiacu od niedzieli pobolewalo mnie ostro podbrzusz a dzis juz cisza.
I tak szlam z tym wynikiem w dloni lzy w oczach ech...

Ostatnia edycja:
Do góry