reklama
HankaM
Fanka BB :)
Siemano Dżordżety
Jestem już po wizycie oczywiście nie wlazłam według ustalonej godziny. Zaczełam litanią i z grubej rury (aż mój mówil że mnie na korytarzu było słychać) i UWAGA
Jestem już po wizycie oczywiście nie wlazłam według ustalonej godziny. Zaczełam litanią i z grubej rury (aż mój mówil że mnie na korytarzu było słychać) i UWAGA
PODCHODZE DO INSEMINACJI WE CZWARTEK
We wtorek jeszcze jadę na wizytę oględzionową.
Tak jakby mi kamień spadł z serducha. A co tam u was Lachomakery
We wtorek jeszcze jadę na wizytę oględzionową.
Tak jakby mi kamień spadł z serducha. A co tam u was Lachomakery
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie no - podziwiam cie - tyle smazenia i to w taka pogode...skonczyłam wszystko smażyćteraz już mam czas dla siebie, dopóki goście nie przyjadą...
Dzisiaj od rana mój mąż tak mnie wkurza, że normalnie brak mi słów... na szczęście wyszedł już do pracy...
no i ja tez sie ciesze - podziwiam cie za ta determinacje...Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
witaj...Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka bataliaA temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.
no dwie krechy jak nic - trzymam kciuki zeby tak zostalo...tak po cichu dziekuje
a co do najstarszych mamusiow to ja tez do nich bede nalezec wiec bez obaw....:-):-):-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hanka wow!!!! to zajebioza !!! zaraz jak sie nam tu sypnie fasolami to sama zostane!!

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
nie no tobie to nie mozna powiedziec NIE, 3mam kciukiSiemano Dżordżety
PODCHODZE DO INSEMINACJI WE CZWARTEK
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
....zaraz jak sie nam tu sypnie fasolami to sama zostane!!![]()
nie ma obaw, jak co to ci potowarzysze
reklama
HankaM
Fanka BB :)
Dzięki Lacholizusy.
Mojemu też kurna powiedziałam że ma brać wolne i ***** mnie to obchodzi. Jutro jade do roboty i oznajmiam że mnie nie ma we czwartek ide na ciężką operacje i niech się wszystko wali. Mogą mnie nawet z roboty wywalić - to tylko przysługę mi zrobią.
Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
Podziel się: