reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka batalia :baffled: A temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.

Witam Cie cieplutko :-D:-):-D

Dzeni i jak? Swietujemy? Przyznaj no sie :-D

hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........

Cześć Wam:-)
Muszę szybciutko nadrobić co pisałyście bo przez weekend do Was nie zajrzę - urlopuję się;-) od jutra:tak:

Kaprycha, Lolitko i Martynko - kciuki za IVF zaciśnięte - nie zaśmiecacie forum bo ja np. sama jestem ciekawa jak Wam pójdzie i trzymam kciuki by się udało:tak:

Dzeni Kochana narazie po cichutko gratuluję bo jak nie ma @ i jest cień to oznacza ....
tak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....

Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!

Ale pędzicie - super - nie sądziłam, ze tak szybko Ci ustalą termin:szok: super, super, super:-)
Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka batalia :baffled: A temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.
Witaj - trzymam kciuki za szybciutkie uregulowanie prolaktyny i powodzenia życzę:tak:
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........

Dzeniiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie nie wierzę - ale mam banana na twarzy:-):-):-):-D:-D:-D
a teraz cichutko gratuluję:tak:

reklama
tak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....

Pamiętam jak to pisałaś - tak jest, że trzeba zrobić miejsce dla potomka więc a może jednak...

wypijam winko za Twoją fasolkę (i za moje endometrium;-))

Do góry