martyna222
udało się ! :)
i co ? chwal się!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka bataliaA temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.
tak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....Dzeni Kochana narazie po cichutko gratuluję bo jak nie ma @ i jest cień to oznacza ....
niestety nie pomogę w ciąży nigdy nie byłam !:-(jakie miałyscie 1 oznaki ciąży? ciekawa jestem po jakim czasie występowały?
Hej!
U mnie samochód sprzedany kasa jest!
Już po wizycie i za miesiąc zaczynam stymulację do IVF!!!!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam!
Witaj - trzymam kciuki za szybciutkie uregulowanie prolaktyny i powodzenia życzęTeż trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny :-) postanowiłam dołączyć się do waszej dyskusji. Za 1,5 tygodnia robię sobie badania pierwszych hormonów, ponieważ podejrzewają podwyższony poziom prolaktyny. Chyba przez to leci mi biała wydzielina z piersi (na dodatek więcej niż parę kropek) Chciałam się starać 1 miesiąc o dzidziusia, ale zapowiada się ciężka bataliaA temperatura cały czas na bardzo zbliżonym poziomie. Ciekawe, co dalej się rozwinie.
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........
tak po cichu dziekuje...........clo....susza na max.....i czyzby????.....to chyba jakis cud........ale wiecie co.....w czerwcu bylam u dziadka bardzo byl chory i chciał juz umrzec....głupie ale .prosilam zeby poczekał...bo jescze nie poznał mojego jacka....a on."dziecko nie dam rady....ja musze umrzec i zrobie dla waszego potomka miejsce...teraz wam sie uda"...wyjechalam z tamtad we wtorek a dziadek w srode zmarł.............hihihi.i sie okarze daj boze ze bedzie najstarsza mamusia na forum.....