reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Jutro rano jadę porobić badania kreatyninę, mocznik itp.
Ogólnie tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej.
Będę dopiero w niedziele.
Buziaczki dla wszystkich.

reklama
kingus - trzymam kciuki a ty sie dokarmiaj i pilnuj co by dzidzia rosla...poza tym ma jeszcze czas zeby urosnac przeciez... moze nie ma sie co martwic...

cześć! kobietki mam pytanie! od 2 dni mam plamienia ( jasno brązowe ) nie mają nic wspólnego z okresem! są potem ich nie ma i znów są itd. czy myslicie że jest sens robić kolejny test. @ spóźnia się 1 tydzień i 4 dni! ( pierwszy cykl po tab ) tydzień temu hcg było 1,20! jak byslicie? pozdrawiam

Witam bąbelki :-)
ja sie za wczesnie pochwalilam .... @ BRAK tylko brudze :dry: szlak by to trafil :wściekła/y:
hmmmm........powtorze tesciora w sobote....bo jak to mowiłyscie.......cien cienia jest.........chociaz nigdy tak nie wychodziło......no ale po tylu poronieniach to jakos.........
moze sie uda..............sorki za jakosc,ale trzesły mi sie rece...foto z telefonu i poszla mi zarowka w łazience...jak na złosc
Po cichutku gratuluje! :-)
Siemano Dżordżety

Jestem już po wizycie oczywiście nie wlazłam według ustalonej godziny. Zaczełam litanią i z grubej rury (aż mój mówil że mnie na korytarzu było słychać) i UWAGA
PODCHODZE DO INSEMINACJI WE CZWARTEK​

We wtorek jeszcze jadę na wizytę oględzionową.

Tak jakby mi kamień spadł z serducha. A co tam u was Lachomakery​
ty to masz tempo w zalatwianiu spraw! :-D
Wpadłam tylko na chwilkę.
Jestem troszkę podłamana bo dzidzia jest trochę mała, waży tylko 990 gram. Ogólnie jest zdrowa ale troszkę mniejsza niż powinna i teraz musimy kontrolować jej wzrost.
Za 3 tygodnie mam kolejne usg.
Z moimi nerkami nie najlepiej idę do urologa.
Jutro rano jadę porobić badania kreatyninę, mocznik itp.
Ogólnie tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej.
Będę dopiero w niedziele.
Buziaczki dla wszystkich.
Słonko zoabczysz jak po nastepnym usg nam tu napiszesz jaki malenstwo uroslo! :-) będzie dobrze! dbaj o was!

ja mam urwanie glowy ..... musze wypchnac robote a dzisiaj wieczorkiem wyjezdzam na urlopa juz! :-) wiec jeszcze po poludniu moze sie odezwe buziaki!

Witajcie babole;-):-D
U mnie taki skwar, ze wysiedziec na dworzu nie mozna. Jak szłam o 7 na badania do szpitala to już sloneczko przypiekało równo.:tak: Od rana robię pranie, zmywam, sprzątam, bo dziś przyjeżdża M!!:-DJuż nie moge się doczekac:tak: Kurka.. nie wiem co na obiadek zrobic.. macie jakies pomysły?

Witajcie babole!!!
cześć! kobietki mam pytanie! od 2 dni mam plamienia ( jasno brązowe ) nie mają nic wspólnego z okresem! są potem ich nie ma i znów są itd. czy myslicie że jest sens robić kolejny test. @ spóźnia się 1 tydzień i 4 dni! ( pierwszy cykl po tab ) tydzień temu hcg było 1,20! jak byslicie? pozdrawiam
powtorz bete albo umow sie do gina - niech popatrzy na usg co sie tam dzieje
Witam bąbelki :-)
ja sie za wczesnie pochwalilam .... @ BRAK tylko brudze :dry: szlak by to trafil :wściekła/y:

ja mam urwanie glowy ..... musze wypchnac robote a dzisiaj wieczorkiem wyjezdzam na urlopa juz! :-) wiec jeszcze po poludniu moze sie odezwe buziaki!
moze sie jeszcze rozkreci... a gdzie jedziesz bo mi umknelo a ty chyba juz bylas na urlopie..:-):-)

reklama
Do góry