reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Widziałam te huśtawki i stwierdziłam że wolę wydać połowę tej kasy na leżaczek-bujaczek np.
Leżaczek -bujaczek H4789 Fisher-Price .
dlatego, że: kosztuje połowę mniej i używać można do 18 kg... a nie do 9 kg jak tę huśtawkę. Nie dość że kosztuje połowę mniej to starczy na dwa razy dłużej... Może służyć jeszcze jako leżaczek bo ma b
Ja mam taki bujaczek i jestem bzadowolona. szymon spędzał w nim całe dnie jak był marudny to włączałam mu wibrę i już mu przyjemnie dupke masowało:-p. Ale jak dziecko zaczyna siadać i raczkowac to wiadomo że bujaczek idzie w odstawkę więc wydaje mi się, że nie ma sensu inwestować w takie sprzęty zbyt duzych pieniędzy.

A kupujecie Dziewczyny matę edukacyjną, bo to super sprawa, dziecko poznaje kolory, kształty itp... w leżaczku to tylko siedzie unieruchomione i patrzy przed siebie, a to się szybko może znudzić...

A kupujecie Dziewczyny matę edukacyjną, bo to super sprawa, dziecko poznaje kolory, kształty itp... w leżaczku to tylko siedzie unieruchomione i patrzy przed siebie, a to się szybko może znudzić...

ja mam po moim synku hmm jest to fajne ale mój synek za dużo nie chciał z niej kożystać no tyle co był mały ale jak zaczał czworaczkować to miał ją daleko gdzieś :-Dco jest jak nowa ale nie powiem fajna rzecz :tak:

ja mam po moim synku hmm jest to fajne ale mój synek za dużo nie chciał z niej kożystać no tyle co był mały ale jak zaczał czworaczkować to miał ją daleko gdzieś :-Dco jest jak nowa ale nie powiem fajna rzecz :tak:
Patrysiu, mój też jak zaczął raczkować to bardziej go interesowało poznawanie domu, ale na pierwsze miesiące fajna ta mata.

Matę też mam, a jedną dostał taka ze zwierzątkami co jak się nacisnie na danego zwierzaczka to wydaje określony dzwięk, ale mój specjalnie nie był zainteresowany, choć jak był malutki to z tego co pamietam to go kładłam. Ale on zdecydowanie preferował bujaczek bo sobie wszystko obserwował i nie lubił leżeć na płasko

Matę też mam, a jedną dostał taka ze zwierzątkami co jak się nacisnie na danego zwierzaczka to wydaje określony dzwięk, ale mój specjalnie nie był zainteresowany, choć jak był malutki to z tego co pamietam to go kładłam. Ale on zdecydowanie preferował bujaczek bo sobie wszystko obserwował i nie lubił leżeć na płasko
No widzisz, to mój zupełnie na odwrót!!

Wiem, że była juz mowa o karuzelach ale ja dopiero teraz zanlazłam ta stronke Winnie The Pooh Light-Up Cot Mobile - Tomy Ja mam taka i jest świetna, mój Szym ja uwielbiał, mam bardzo przyjemne melodyjki i mozna ją zapalić i kontrolować głośność, polecam:tak:

No widzisz, to mój zupełnie na odwrót!!
No właśnie wszystko zależy od dziecka, więc nie warto wszystkiego kupować od razu:tak: Ale czasem tak trudno się oprzeć, no nie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry