reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no ja 2 razy sie powtarzac nie bede....:-D:-D:-D tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::confused::confused::cool2::cool2:
to ja tez moge w bagazniku :-D:-D:-D zaczniemy juz tam libacje a potem sie przeniesiemy na plaze :-D:-D:-D:-D mamusia tez wskakujesz do bagaznika z nami?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

A ja Filipka zostawie na wekend z tatem a sama zaszaleje nad bałtykiem:-D:-D:-D uwaga morze Tygrys nadciąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::growl::growl::errr:

a ja tez ojcowemu zostawie....
ja czekam na mamuske....przynajmniej szafy ciuchow dla Alexa nie musze pakowac....wystarcza moje 3...:-D:-D:-D

oj Pyciolku zebys wiedziala ze zimne piwko z sokiem to najlepiej na plazy smakuje:-:)-:)-:)-:)-(

noooo....włacha....:-D

Chyba Mamuska nie ma wyjscia!!!!Po takich namowach....

Ja tez chce nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosno:confused::confused::confused:
no ja 2 razy sie powtarzac nie bede....:-D:-D:-D tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::confused::confused::cool2::cool2:
nie no nie moge:-D:-D:-D:-D:-D

o jakich ty ciuchach mowisz???????????????? jedziemy sie opalac bez zadnych paskow na tylkach przeciez :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oooo ja ...w takim razie zajedziemy jeszcze do Opola po naleweczke od mojego niemezowego taty:-D:-D no...zabezpieczyc sie musimy...co by nie braklo....jak jeszcze Madzienka chce z nami zabalowac....

a po weekendzie bede uciekala przez niemezowym po katach:-D

no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosno:confused::confused::confused:

nie no nie moge:-D:-D:-D:-D:-D

No dobra mówisz i masz...ja już prawie spakowana wiec o szafę dla Karolinki nie martw się w ciuszki Julci zmieści się na pewno...a gdzie jedziemy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry