pyciolek87
Mama Alexa:*
no jaka cwaniara,
pyciolku a ciebie tez wziac ze soba?lodz, dublin, kto jeszcze?
no ja 2 razy sie powtarzac nie bede....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jaka cwaniara,
pyciolku a ciebie tez wziac ze soba?lodz, dublin, kto jeszcze?
to ja tez moge w bagaznikuno ja 2 razy sie powtarzac nie bede....tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze
![]()
A ja Filipka zostawie na wekend z tatem a sama zaszaleje nad bałtykiemuwaga morze Tygrys nadciąga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
oj Pyciolku zebys wiedziala ze zimne piwko z sokiem to najlepiej na plazy smakuje:--
-
-
-(
no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosnoChyba Mamuska nie ma wyjscia!!!!Po takich namowach....
Ja tez chce nad morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
nie no nie mogeno ja 2 razy sie powtarzac nie bede....tylko zebys kogos tam innego nie zechciala wtrynic na moja miejscowe w bagazniku....a TYGRYSIE gdzie siedzisz????mam nadzieje ze nie przy kierowcy bo on pic nie moze
![]()
to ja tez moge w bagaznikuzaczniemy juz tam libacje a potem sie przeniesiemy na plaze
mamusia tez wskakujesz do bagaznika z nami?????????????
![]()
o jakich ty ciuchach mowisz???????????????? jedziemy sie opalac bez zadnych paskow na tylkach przecieza ja tez ojcowemu zostawie....
ja czekam na mamuske....przynajmniej szafy ciuchow dla Alexa nie musze pakowac....wystarcza moje 3...
noooo....włacha....![]()
o jakich ty ciuchach mowisz???????????????? jedziemy sie opalac bez zadnych paskow na tylkach przeciez![]()
no to czekam madzienko na ciebie, szybko do warszawy, a nie na jakies jeziorko, bo na razie szukam noclegu, i w tym hotelu gdzie zawsze nocujemy to jest wesele no i babka mowie ze bedzie glosno
nie no nie moge![]()
a tak wogule mamusia to gdzie my dokladnie jedziemy??????![]()