reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie :-)

U mnie w miare ok, @ juz prawie sobie poszla :tak: jak dobrze ;-)

Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.

musisz byc dzielna i mimo wszystko wierzyc i zarazac tate optymizmem,wiem ze to trudne i chwilami nie do zniesienia bo serce placze a trzeba sie usmiechac ale musisz dawac rade.to nie jest takie sobie gadanie bo przezylam to samo co teraz Ty.a jak sytuacja z M? lepiej juz?

chetnie bym skorzystala ale musze posprzatac....:baffled: tylko nie wiem jak to zrobie hehe

czy ktos mi z ywkresikiem pomoze?? nektarynko??
siódmy... drugi z mierzeniem tempki - 28dni

ja sadze ze w 13 dniu,buzka!

Tak wogóle witam sie:-)

czesc ciotka!

Idę robic obiad i upiec sernik, ale bede Was podglądać :-D

ale smaka mi narobilas!!!!!!!!!!!

hello. hello, hello

hallo! jak tam z M?mialam Ci sie pytac,czy Wy teraz sie zabezpieczacie?

reklama
zrób zrób.. u mnie wyszlo ze miałam owu (tzn pozytywny test) dzien przed skokiem tempki:) takze jak cos jak wyjdzie pozytywny to dzialaj:)
zrobilam i jest mocniejsza kreseczka niz wczoraj ale jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej, prawie taka sama..... wiec chyba owulka bedzie dopiero :):sorry:

no bo po owulce np tez wychodza testy owu tylko np bledsze?

WOW ale burza była:szok:aż karetki i straże pożarne było słychac:szok:fajowo se waliło i lało:szok:no ale teraz jest już ładniutka pogoda i dalej ciepło:tak:a jak mój synek zaaregował na burze poszedł spać i aż do teraz drzemkuje:-Da ja razem z nim się położyłam a co tam:-p

LILU trzymam wielkie kciuki za tate:sorry:musisz być silna i wierzyć że wszystko się ułoży:tak:

Witam!
Zaniepokojona możesz mieć skąpszy @ od leków u mnie też tak jest 2 dni i czasem w 3 pare plamek
A ja dziś się opalałam i jak zwykle przegiełam bo jestem cała czerwona
Temps05.gif

Pozdrawiam!!!!!
tak mówisz ze po lekach nie sądziłam ze luteina i CLO mogą tak zadziałać :eek::eek: teraz to mi taki gesty sluz bordowo brazowy pojawił (sory za szczegóły)

ja też dziś na słoneczku cały dzień prawie bo koszę moje ogromiaste podwórko :-D:-D
Witam sie :-)
Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.
kochana jestem z Tobą wiem co przżywasz bo też miałam z tą choroba do czynienia i wiem, jak to boli wszystko ale musisz być silna
przytulam cię mocno :tak:
zrobilam i jest mocniejsza kreseczka niz wczoraj ale jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej, prawie taka sama..... wiec chyba owulka bedzie dopiero :):sorry:

no bo po owulce np tez wychodza testy owu tylko np bledsze?
o Marzenko to zapowiada sie interesujący weekend u Ciebie :-D:-D

Marzenixx

Patrzac na Twoj wykres to przypomina mi sie moj. Podobne krzywe przed owu. Owu prawdopodobnie jutro badz nawet dzisiaj

Marzenixx

Patrzac na Twoj wykres to przypomina mi sie moj. Podobne krzywe przed owu. Owu prawdopodobnie jutro badz nawet dzisiaj
no właśnie zastanawialam sie skąd te krzywe, bo jak wczesniej mierzyłam tempke w innym cyklu to ich nie było....
dziekuje ci lolitko za odpowiedź , w takim razie mimo iż w dzień małż został zgwałcony to wieczorem też go nie ominie:laugh2:

a takie pytanko: jak długo po owulacji wychodzic moga kreseczki na teście owu?

olesia to pewnie baluje dzisiaj ostro!! za nas tez wypij !!!!:-D

Ja tak miedzy jedną burzą a druga wpadłam podzielić sie z Wami serniczkiem.
U nas koszmar jakiś, leje tak mocno,że nic nie widać za oknem a burze przechodzą jedna za druga-szok :szok::szok::szok:
Właśnie kolejna się skończyła a już w oddali słychać następną-bbbbrrrrrrrrr

Załączniki

• obraz 067.jpg
    obraz 067.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 41
Mniam mniam(jak to mój synek mówi):-)zjadłabym se takiego serniczka :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie zastanawialam sie skąd te krzywe, bo jak wczesniej mierzyłam tempke w innym cyklu to ich nie było....
dziekuje ci lolitko za odpowiedź , w takim razie mimo iż w dzień małż został zgwałcony to wieczorem też go nie ominie:laugh2:

a takie pytanko: jak długo po owulacji wychodzic moga kreseczki na teście owu?

olesia to pewnie baluje dzisiaj ostro!! za nas tez wypij !!!!:-D
No,no Marzenka zapowiada sie interesująca noc i niedziela :-D

Do góry