reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

zrobilam i jest mocniejsza kreseczka niz wczoraj ale jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej, prawie taka sama..... wiec chyba owulka bedzie dopiero :):sorry:

no bo po owulce np tez wychodza testy owu tylko np bledsze?
jesli chodzi o kreseczki to u mnie było tak, że w dzien owulki była mocniejsza kreska (poprzedniego dnia nie robilam bo czekałam na nowe testy) a na nastepny dzien (w dzien skoku) juz byla polowe slabsza potem jeszcze slabsza dalej juz nie robilam
Marzenixx

Patrzac na Twoj wykres to przypomina mi sie moj. Podobne krzywe przed owu. Owu prawdopodobnie jutro badz nawet dzisiaj

tez mi sie tak wydaje tak jak Tobie..

reklama
Witam sie:-)

olesia............sto lat i wszystkiego naj..............
niebede pytac ktore to bo napewno 18 urodzinki.........

Olesiu - wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin ;-):tak:

OLESIU STOL LAT KOCHANA I WIELE JESZCZE TAKICH 18TEK:tak::-D[/B][/CENTER]

:-D:-) 18-stka byla dawno i nie prawda, dzis prawie jeszcze raz tyle. DZIEKUJE wszystkim Wam za zyczenia i pamiec.

jestem i ja...

Olesiu ja też składałam Ci życzonka..Pierwsza z samego rana...ale że jesteś to złożę jeszcze raz!!!

Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.

no mam nadzieje ze mąz mi nie padnie ze zmęczenia haha:laugh2::laugh2:
ja dopiero obiad zrob:laugh2:iłam, i na dodatek nie posolilam ziemniaków:confused2:

magdusiu piękny serniczek upichciłas :-)
Dziekuje Ci kochana za komplement
To teraz sie przyznam bez bicia,że pierwszy raz w życiu upiekłam sama sernik :-D
zawsze takie wypieki u mnie w domu robi mój mąż :-D
Ja to kręce jakies babki i proste ciasteczka(no i torty :-D)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::-)

Mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-D:tak::-)

Mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :-)
Mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

Dostaliśmy płytkę DVD z 22 minutowym nagraniem.
Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :-)

Oto nasza 560 gramowa kruszynka :-)

Załączniki

• USG 3D.jpg
    USG 3D.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
gratuluje !!!!! wiedziałam jakos od początku że będziesz miała dziewczynke!!:-D a nóżki długie będzie miała pewnie po mamusi!!:-)
to super przeżycie patrzeć na taki filmik, ja widziałam fakt nie swój tylko mojej siostry ale przezycie ogromne:tak::-D
a wogóle piekne imię wybraliście:-)

Witajcie dziewczynki !!!
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::-)

Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :-)

Oto nasza kruszynka :-)
Aaaaa, jednak się złamałas twardzielko nasza :-D
Ale fajnie !!!!!!
Mężem sie nie przejmuj , bo zapewne tak jak mój po pół roku powie,że super że jest córcia a nie syn :tak::-D
Super,że wszystko okejos

reklama
Witajcie dziewczynki !!!

Oto nasza kruszynka :-)

gratuluje,bardzo fajowo:tak:

Do góry