Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak wogóle to na wypisie miałam napisane, że moim lekarzem prowadzącym był dr Drożdzal, którego na oczy nie widziałam.
ja mialam przy wypisie napisane ze byly mi podawane srodki przeciwbolowe a ani do porodu ani po nic nie bralam
wiec nie wiem o co chodzi 
to podobnie jak jaJa w ciaży przytyłam 12kg i po 3-4 tygodniach miałam już swoją wagę.
nawet mi sie udalo miec 3kg mniej ale juz nadrabiam
tez mam mega wilczy apetyt a to wszystko przez to ze w ciazy mialam cukrzyce i teraz musze nadrobic slodkie
normalnie nie moge sie opanowac. Dieta matki karmiacej mnie nie obowiazuje bo malemu nic nie szkodzi, moge jesc wszytsko. A dodam jeszcze ze chetnie bym zrzucila pare kilo i myslalam ze przy karmieniu to sie uda
( bo ciaze zaczynalam z malym bagazem
)
normalnie wstyd ;-)he he he fajne porownanie ;-);-);-)zawsze miałam szczuplutką talię, a teraz...jak usiądę to z boku wyglądam jak budda![]()

cały czas na chodzie, czasem tylko się uda że godzinkę kimnie. na szczęście nie płacze prawie wcale.wszystko co najlepsze przed Tobąjeeeny jak was się fajnie czyta, że wasze dzidzie sobie gaworzą, śpią-albo i nie, spacerki, karmienie- ja też już tak chcęęęęęę !!!