reklama
malinka009
Fanka BB :)
Monia ale fajne dzieciaczki masz
i duze, wiec tym bardziej milo ze doswiadczona mama z nami jest 
A ja wyslalam wielu mamuska z innych watkow, tych ktore widzalam ze sa z Torunia ale niestety nikt sie nie odezwal :-( szkoda :-(

A ja wyslalam wielu mamuska z innych watkow, tych ktore widzalam ze sa z Torunia ale niestety nikt sie nie odezwal :-( szkoda :-(
malinka009
Fanka BB :)
az sie przestraszylam ze taka cisza na Toruniu ;-) a wy sobie na grupie pisalyscie he he he ;-)
czytalyscie moze ksiazke "jezyk niemowlat" ? ja jestem oczarowana radami jakie daje autorka, stosuje je przy malym i widze duza poprawe
jesli ktoras chce to moge wyslac w formacie pdf, piszcie na grupie adres e-mail
szczegolnie polecam ksiazke Just bo pod koniec ciazy bedziesz miala baaaaardzo duzo czasu wolnego ;-)ja nie moge skoczyc tej ksiazki... ciagle mam cos waznejszego ale na prawde polecam 
czytalyscie moze ksiazke "jezyk niemowlat" ? ja jestem oczarowana radami jakie daje autorka, stosuje je przy malym i widze duza poprawe

Wiesz co?Najlepiej otwórz swój profil tam znajdziesz tą grupę mam toruńskich,klikasz tam i piszeszniech mnie ktoś oświeci, jak wy piszecie na tej całej grupie? gdzie ją znalźć?
reklama
szarcia
06.2009/01.2011
Hej dziewczyny! Mały strasznie płakał na wczorajszym szczepieniu, ale zaraz po tym usnął i spał 3 godziny. Waży już 6120g ale mierzy nadal tyle ile przy porodzie czyli 59cm
., chociaż ciuszki na rozmiar 68 są dla niego dobre.
Ja poproszę na maila "Jezyk niemowląt" zielona2909@tlen.pl

Ja poproszę na maila "Jezyk niemowląt" zielona2909@tlen.pl
Ostatnia edycja: