reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

ja przez 3 dni miałam własnie dosc widoczne drugie kreseczki ale nie mocniejsze od kontrolnej a dzis zrobilam 4 tescik i jest mocniejsza testowa od kontrolnej czyli dzis albo jutro bedzie napewno owulka :tak:
ja mysle ze jutro zrob kolejny tescik i pewnie bedzie mocniejsza a owulka wystepuje po 24-36 H od pozytywmego testu :)
ale mozesz juz dzis, a co tam sobie załowac bedziesz :-)

u mnie zawsze jest tak ze tescior zawsze jest pozytywny ale tylko przez 1 dzien... wczoraj robilam wieczorem i negatywny... dzisiaj po poludniu pozytywny a teraz kreseczka zanika :baffled: dziwne ale zawsze tak mam od kad zaczelam brac clo...

reklama
u mnie zawsze jest tak ze tescior zawsze jest pozytywny ale tylko przez 1 dzien... wczoraj robilam wieczorem i negatywny... dzisiaj po poludniu pozytywny a teraz kreseczka zanika :baffled: dziwne ale zawsze tak mam od kad zaczelam brac clo...
aha, to nie wiem kochana w takim razie działaj juz dzis i najlepiej jeszcze jutro:tak::-)

agniesiak jak sie czujesz??

cześć kobietki! wczoraj dostałam @! po tym co tu przeczytałam to chyba całkiem nieźle mi poszło! po odstawieniu tab miałam tylko 17 dni opóźnienia! może w tym cyklu sie uda :)) pozdrowienia dla wszystkich

Olesiu jak po urodzinkach jakaś imprezka była??

imprezki nie bylo, nie bylo z kim wszyscy wyjechali na urlopy (zawsze tak samo), byl drink z dziewczynami z pracy w piatek. Poza tym przez ostatnie pare dni jestem taka zmaczona ze laduje w lozku bardzo wczesnie, spie po 8-9 godzin a i tak jestem nieprzytomna w ciagu dnia :-(

co do czucia sie to niby ok....troche mnie muli....cycachy juz tak niebola.....czasami brzuch pobolewa i to mnie martwi.......no ale coz co ma byc to bedzie........
napisałam mu smsa.....ucieszył sie .....i kazał uwazac....
a suwaczka nie umie wstawiac.....no i chyba poczekam na wizyte u lekarza....

reklama
dzeni...ja ci chetnie pomoge zrobic suwaczek...nawet zrobie go za ciebie a ty sama wstawisz u siebie w profilu..Trzeba dbać o siebie Mamuśko :)))

Hejj wszystkim... :)
U mnie tak leje ze az siwo jest...ale w koncu..bo ten zar byl nie do wytrzymania..

Do góry