reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

DZIEN DOBRY:-)
No i dzisiaj wizyta u gina jade na 15:-)i potem do koleżanki która urodziła 24 czerwca synka:-)

No:-)zobaczymy,moze dostane:tak:

kobitko testuj jak bedzie fasolka to już pokaże a jak nie ma to bynajmiej nie będziesz żyła w stresie i spokojnie byś czekała na @:tak:a nóż jest fasolka to wiesz stres nie jest za dobry a do czwartku będziesz jak na szpilkach wiem coś o tym bo sama stresowałam się czy przyjdzie czy nie i z każdym dniem jak nie p[rzychodziła budziło we mnie nadzieje a wiesz tak lep-iej zatestować tak jak ja to zrobiłam i już wiedziałam czy jest czy nie:tak:TRZYMAM SIOSTRZYCZKO KCIUKI ABY FASOLKA JUŻ BYŁA W BRZUSIU:tak::-)

reklama
a ty w nocy spac nie mozesz?? a wygląda to smakowice mniam mniaam :)

Szafirku mam do Ciebie sprawe...Można na prv?

o ja ale mi dałaś z rana :-pjak ja uwielbiam takie serniczki na zimno i te owoce a ja jeszcze bez śniadania:-pmniam mniam:-)
robilam w nocy,bo wczoraj praktycznie nie wstalam z lozka (oprocz wc) taka mialam migrene...w nocy sie uspokoilo,wiec zrobilam serniczek,a rano znow zalamka i prochy na czczo,bo nie bylam w stanie nic zjesc :baffled:
Olus zapraszam na prv,co sie pytasz?!wal smialo :-)

Jeszcze żyje.
W środę mam wizytę u lekarza.
Ja ogólnie mam wrażenie, ze duphaston nie działa, @ przychodzi rególarnie 26dc, fasolki nadal nie ma.
Jedyny plus, to pierwszy raz nie miałam NPM tylko brzuch mnie bolała podczas @. Dopiero po @ zaczęłam mieć ochotę na słodkie i bolą mnie cycochy.
Mam nadzieję, że nowy lekarz coś poradzi.
Chociaż obecnie nie przytulaliśmy się jeszcze bo coś mnie boli szyjka i nie mam ochoty na bolesne przytulanko. Wczoraj próbowaliśmy ale jam M zaczął to aż się popłakałam z bólu i podziękowałam a zaczęło się tak na dwa dni przed końcem @, już wtedy odczuwałam, ze coś nie tak.
Temp po @ przez dwa dni 36.6 i szyjka była bardzo wysoko i dużo żluzu a dzisiaj temp 36.9.

Już wysłałam prv..
Nie jedz proszków na czczo bo sobie wątrobę rozwalisz... ( ihihi...odezwała się ta co bez leków przeczyszczających nie żyje )...

Tak czy siak ciasto wygląda przepysznie...Ale zawsze te pyszności to tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle kalorii...jejku..

Cześc babeczki!!!
nie daje mi spokoju ta moja @ która skończyła sie w ciagu 2 dni to takie dziwne dla mnie bo ja za zwyczaj 5, 6 dni miałam a teraz tak króciutko. Jak myślicie dlaczego tak mogło sie stać miała któraś z Was takie przypadki??

Szafirku
jak ty nawet po nocach takie ciasta robisz to co dopiero w dzień. Ja sie poczęstuję chętnie tylko sobie kawusie zrobie ma ktoś ochotę napić sie ze mną??? przytulam cię kochana z powodu tej migreny na prawde współczuję

Madziu ja myślę ze to moze być fasolka tak że na Twoim miejscu już bym dawno zatestowała.

reklama
Do góry